Your code here HFM assessment oefenen

HFM assessment oefenen

HFM assessment oefenen

Het HFM (Het Groot Hagenbeuk Model) assessment is een veelgebruikte methode om de persoonlijkheid en cognitieve vaardigheden van kandidaten te beoordelen. Het HFM assessment bestaat uit verschillende onderdelen, zoals een persoonlijkheidstest en een capaciteitentest. In dit artikel bespreken we enkele tips en oefenopdrachten om je voor te bereiden op het HFM assessment.

assessment training banner

Tips HFM assessment oefenen

  • Tip 1: Oefen op numerieke vaardigheden 

Een van de onderdelen van het HFM assessment is de numerieke capaciteitentest. Dit onderdeel meet je numerieke vaardigheden, zoals het kunnen interpreteren van grafieken en tabellen en het maken van berekeningen. Om je hierop voor te bereiden, kun je oefenen met het maken van numerieke opdrachten en het interpreteren van data in grafieken en tabellen.

  • Tip 2: Lees de instructies goed door 

Een belangrijke tip voor het HFM assessment is om de instructies goed door te lezen. Elk onderdeel van het assessment heeft specifieke instructies en regels waar je je aan moet houden. Door de instructies goed te lezen en te begrijpen, voorkom je dat je onnodige fouten maakt.

  • Tip 3: Oefen op het inzichtelijk redeneren 

Een ander onderdeel van het HFM assessment is het reden inzichtelijkere. Hierbij gaat het om het kunnen begrijpen van complexe vraagstukken en het toepassen van logica en redenering om tot een oplossing te komen. Oefen daarom op het maken van complexe vraagstukken en het toepassen van logica en redenering om tot een oplossing te komen.

Oefenopdracht HFM assessment

Oefenopdracht: Stel je voor dat je verantwoordelijk bent voor het plannen van een bedrijfsuitje. Het uitje moet binnen het budget van €5000 blijven en moet plaatsvinden op een locatie die gemakkelijk te bereiken is voor alle medewerkers. 

Welke locatie zou je kiezen en waarom?

Antwoord oefenopdracht HFM assessment

Antwoord: Een mogelijke oplossing zou zijn om een bedrijfsuitje te organiseren in een nabijgelegen stadspark. Hier zijn vaak verschillende faciliteiten, zoals een barbecue-plek en sportvelden, die gebruikt kunnen worden zonder extra kosten. Ook is een stadspark gemakkelijk bereikbaar voor de meeste medewerkers.

Conclusie:

Het HFM assessment kan een uitdagende test zijn, maar door te oefenen op numerieke vaardigheden, het goed lezen van instructies en het toepassen van logica en redenering kun je jezelf goed voorbereiden. Door deze tips te volgen en te oefenen met de bijgeleverde oefenopdracht, vergroot je de kans op een succesvolle afronding van het HFM assessment.

Nog meer  HFM assessments oefenen

Wil je nog meer HFM assessments oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen