Your code hereEelloo assessment oefenen

Eelloo asssessment oefenen

Eelloo asssessment oefenen

Het Eello assessment is een veelgebruikte test door werkgevers om te bepalen of een kandidaat geschikt is voor een bepaalde functie. Het kan best spannend zijn om zo'n test te maken, maar gelukkig kun je jezelf goed voorbereiden door te oefenen. In dit artikel geven we je tips en oefenopdrachten met uitleg en antwoorden, zodat je je optimaal kunt voorbereiden op het Eello assessment.

assessment training bannerTips met oefenopdrachten Eelloo assessment oefenen

Voordat je begint met oefenen is het belangrijk om te weten wat voor soort vragen je kunt verwachten en hoe de test is opgebouwd. Het Eelloo assessment bestaat uit drie onderdelen: verbale redenering, numerieke redenering en abstract redeneren. Elk onderdeel bestaat uit 20 vragen en je hebt 18 minuten de tijd om alle vragen te beantwoorden.

  • Tip 2: Verbeter je tijdmanagement

 Tijdmanagement is belangrijk bij het maken van het Eelloo assessment. Omdat je slechts 18 minuten hebt om 60 vragen te beantwoorden, is het cruciaal dat je je tijd goed gebruikt. Probeer daarom te oefenen met het maken van de test binnen de gestelde tijdslimiet. Zo kun je wennen aan de tijdsdruk en je tijd beter indelen.

  • Tip 3: Oefen met verbale redenering

Verbale redenering is het vermogen om logische conclusies te trekken op basis van geschreven informatie. Om te oefenen met verbale redenering kun je bijvoorbeeld onderstaande oefenopdracht maken:

Oefenopdracht 1: Verbale redenering

Glas is aan drinken zoals bord is aan...


  • Tip 4: Oefen met numerieke redenering 

Numerieke redenering is het vermogen om logische conclusies te trekken op basis van numerieke gegevens. Om te oefenen met numerieke redenering kun je onderstaande oefenopdracht maken:

Oefenopdracht 2: Numerieke redenering 

In 2019 waren er 1000 fietsen verkocht. In 2020 waren er 1200 fietsen verkocht. Wat was de procentuele groei van het aantal verkochte fietsen?


Antwoorden oefenopdrachten Eelloo assessment

Oefenopdracht 1: Verbale redenering

Antwoord: Eten


Oefenopdracht 2: Numerieke redenering 

Antwoord: 20% (berekeningswijze: (1200 - 1000) / 1000 x 100% = 20%)

 

  • Tip 5: Oefen met abstract redeneren

Bij abstract redeneren moet je een logische volgorde of patroon in abstracte figuren herkennen en deze vervolgens toepassen op nieuwe figuren. Door te oefenen met deze opdrachten kun je jezelf goed voorbereiden op het Eelloo assessment. Vergeet niet om tijdens het maken van de test rustig te blijven en geconcentreerd te werken.

Nog meer oefenen voor het Eelloo assessment

Wil je nog meer oefenen voor het Eelloo assessment? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan of bekijk onze trainingspakketten hieronder.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen