Your code hereOefen assessment

Oefen assessment

Oefen assessment

Een oefen assessment, enig idee wat je daarbij kan verwachten? Wat je er mee moet doen? Hoe je het aan kunt pakken? We leggen je op deze pagina uit wat een oefen assessment is, waarom oefenen belangrijk is en hoe je verder aan de slag kunt met de oefeningen. Lees het op je gemak door dan weet je wat jou te wachten staat en kun je het beste uit jezelf naar boven halen.

Inhoudsopgave

assessment training banner

Waarom oefenen voor een toets?

Als je al wat vaker hebt gesolliciteerd weet je ongeveer wat je kunt verwachten: de gesprekken, de onderzoeken, de taaltoets, de rekentoets, het rollenspel enz. Toch zal elke toets inhoudelijk anders zijn. Je kunt je daar prima online op voorbereiden. Je zoekt de oefentoetsen die bij het beroep passen waarop je solliciteert. Je maakt alle onderdelen die je vindt en bekijkt de resultaten. Je hebt door het oefenen tevens je zenuwen onder controle en gaat zelfverzekerd aan de slag op de dag dat jij een mooie score wilt neerzetten voor je assessment

Vergroot je kennis

Niet alleen ter voorbereiding van een assessment zijn de oefentests belangrijk, ook voor je persoonlijke ontwikkeling is dit een mooie manier om je kennis te vergroten. Ook je tempo zal door het vele oefenen verhogen. Dat is van belang omdat je tijdens het assessment onder tijdsdruk moet werken. 

Verhoog je zelfvertrouwen

Ben je erg nerveus voor elke toets of examen? Velen zullen dat beamen en dat is jammer, want zenuwen kunnen ervoor zorgen dat jij blokkeert. De resultaten vallen daardoor tegen. Probeer voordat je een assessment gaat maken jouw zenuwen onder controle te krijgen door de stof die je straks gaat maken, goed te oefenen. Goed voorbereid aan de start staan geeft je een voorsprong en zorgt voor meer zelfvertrouwen. Meer zelfvertrouwen zorgt ervoor dat je minder nerveus zult zijn. 

Oefen assessment voor elk beroep

Lees bij elke vacature waarnaar jij solliciteert de inhoud aandachtig. Door de inhoud te kennen weet je vaak wat er van je wordt verwacht. Deze kennis gebruik je om de juiste oefentests online te maken. Er staan heel veel oefentoetsen online van de diverse onderdelen, die je tijdens een assessment kunt tegenkomen. Je kunt zelf de inschatting maken of je veel vragen zult krijgen op rekengebied of op taalgebied. Toch is het verstandig om alle onderdelen te oefenen. Begin ruim op tijd voordat de toets in zicht komt. Verdeel je tijd goed en besteed meer tijd aan de opgaven waarmee je moeite hebt. Plan ook genoeg tijd in om te herhalen.   

Onderdelen oefen assessment

Onderdelen van het assessment online oefenen is de perfecte voorbereiding voor een maximaal resultaat op de toetsdag. Je hebt online de mogelijkheid om onbeperkt gratis en/of tegen betaling te oefenen. Je maakt de opgaven, krijgt het resultaat te zien met duidelijke uitleg over de oefeningen. Vind en bekijk de juiste testen online. Je wordt daarbij geholpen om de juiste opgaven te vinden, nodig voor jouw assessment. De oefenvragen gaan over onder andere de volgende onderwerpen: figuurreeksen, numeriek redeneren, cijferreeksen, abstract redeneren, begrijpend lezen, verbaal redeneren, rekenvaardigheid, analogieën, syllogismen, diagrammen, woordenschat en matrix. In bepaalde gevallen wordt jouw persoonlijke score bijgehouden, zodat je weet welke stof je onvoldoende, voldoende of goed beheerst. Naar aanleiding van deze resultaten oefen je gestaag verder om straks tijdens het assessment te pieken.

Nog meer oefen assessments oefenen

Wil je nog meer oefen assessments oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen