Your code hereAssessment sollicitatie oefenen

Assessment sollicitatie oefenen

Assessment sollicitatie oefenen

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, is het belangrijk om je goed voor te bereiden op het sollicitatieproces. Een belangrijk onderdeel van het sollicitatieproces is de assessmentfase, waarbij je vaak verschillende testen en opdrachten krijgt om je vaardigheden en persoonlijkheid te evalueren. Door te trainen voor deze assessments kun je jezelf beter voorbereiden en je kansen op een succesvolle sollicitatie vergroten.

assessment training banner

Waarom is het trainen voor assessments belangrijk?

Een assessment kan verschillende vormen aannemen, afhankelijk van de organisatie en de functie waarvoor je solliciteert. Meestal bestaat een assessment uit verschillende onderdelen, zoals een persoonlijkheidstest, een capaciteitentest, een rollenspel of een praktische opdracht. Het doel van een assessment is om een goed beeld te krijgen van jou als persoon en om te kijken of je geschikt bent voor de functie waarop je solliciteert. Door te trainen voor een assessment kun je jezelf beter voorbereiden op de verschillende onderdelen en kun je ontdekken waar je sterke punten liggen en waar je nog aan moet werken. Door je sterke punten te benadrukken tijdens het assessment, vergroot je je kansen op een succesvolle sollicitatie.

Tips Assessment sollicitatie oefenen

Hoe kun je trainen voor een assessment? Er zijn verschillende manieren waarop je kunt trainen voor een assessment. Hieronder vind je een aantal tips:

  1. Zoek online naar voorbeeldtesten. Op internet kun je talloze voorbeeldtesten vinden die je kunt gebruiken om te trainen. Door deze testen te maken, krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten tijdens het echte assessment.
  2. Maak gebruik van een assessmentbureauEr zijn verschillende assessmentbureaus die je kunnen helpen bij het trainen voor een assessment. Zij kunnen je bijvoorbeeld begeleiden bij het maken van de testen en je feedback geven op je prestaties.
  3. Vraag om feedback van vrienden of familie. Vraag vrienden of familieleden om je te helpen bij het trainen voor een assessment. Laat hen bijvoorbeeld een rollenspel spelen waarin jij een bepaalde situatie moet beoordelen of laat hen je feedback geven op je communicatieve vaardigheden.
  4. Analyseer je sterke en zwakke punten. Door je sterke en zwakke punten te analyseren, kun je gerichter trainen. Probeer je zwakke punten te verbeteren door bijvoorbeeld extra oefeningen te doen.
  5. Zorg voor voldoende rust en gezonde voeding. Zorg ervoor dat je uitgerust bent voordat je begint met trainen. Zo kun je het beste uit jezelf halen tijdens het trainen voor het assessment.

Nog meer sollicitatie assessments oefenen?

Wil je nog meer sollicitatie assessments oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en scoor je hoger voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen