Your code hereSHL assessment oefenen gratis

SHL assessment oefenen gratis

SHL assessment oefenen gratis

Als je je voorbereidt op een SHL assessment, wil je waarschijnlijk weten wat je kunt verwachten en hoe je je het beste kunt voorbereiden. Een SHL assessment is een psychometrische test die wordt gebruikt door werkgevers om de vaardigheden, persoonlijkheidskenmerken en capaciteiten van potentiële werknemers te meten. Hieronder vind je enkele tips en oefenopdrachten om je te helpen bij het oefenen voor een SHL assessment.

assessment training banner

Tips voor het oefenen van een SHL assessment:

  • Bekijk de instructies zorgvuldig: Voordat je begint met een SHL assessment, is het belangrijk om de instructies zorgvuldig door te lezen. Hiermee voorkom je fouten en weet je wat er van je wordt verwacht.
  • Oefen regelmatig: Het oefenen van SHL assessments kan helpen om je vaardigheden en kennis te verbeteren. Probeer regelmatig te oefenen om jezelf voor te bereiden op de echte test.
  • Gebruik hulpmiddelen: Er zijn veel hulpmiddelen beschikbaar die je kunnen helpen bij het oefenen van SHL assessments, zoals online oefentests, boeken en workshops. Maak hier gebruik van om je voorbereiding te optimaliseren.
  • Werk aan je zwakke punten: Als je merkt dat je op bepaalde gebieden zwak presteert, werk dan extra aan deze vaardigheden om je prestaties te verbeteren.

 

Oefenopdrachten voor een SHL assessment:

  1. Numeriek redeneren: Welke van de onderstaande getallen is het grootst?

A) 0,01 

B) 0,1 

C) 0,001 

D) 0.0001

 

2. Verbale redenering: Welk woord past het beste in de onderstaande zin?

Ik ga vanavond naar de _____ om een film te zien.

A) winkel

B) bioscoop

C) parkeren

D) restaurant


Antwoorden oefenopdrachten voor een SHL assessment:

opdracht 1: Numeriek redeneren: Welke van de onderstaande getallen is het grootst?

Antwoord: B. 0,1 is het grootste getal van alle opties.


opdracht 2: Verbale redenering: Welk woord past het beste in de onderstaande zin?

Ik ga vanavond naar de _____ om een film te zien.

Antwoord: B. Bioscoop is het woord dat het beste past in de zin.


Door regelmatig te oefenen en deze tips toe te passen, kun je jezelf beter voorbereiden op een SHL assessment en je kansen op succes vergroten. Zorg ervoor dat je de instructies goed begrijpt, gebruik hulpmiddelen en werk aan je zwakke punten om je vaardigheden te verbeteren en je zelfverzekerd te voelen tijdens de echte test.

Nog meer SHL assessments oefenen

Wil je nog meer SHL assessments oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen