Your code here Q1000 test oefenen | oefen hier gratis
15 oktober 2015 

Q1000 test oefenen

Q1000 test oefenen

Q1000 test oefenen is belangrijk zodat je de test kunt voorbereiden. Als je bent uitgenodigd voor een assessment dan kun je met deze test te maken krijgen. Meestal gaat het over een selectie assessment. Op deze pagina geven we je meer informatie over Q1000, over de onderdelen van de Q1000 test (de persoonlijkheidstest en de capaciteitentest) en krijg je meer informatie over het oefenen van deze onderdelen. Het is aan te raden om alle informatie door te nemen, zodat je goed voorbereid aan de test kunt beginnen.

Inhoudsopgave

assessment training banner

Q1000

Een werkgever is op zoek naar nieuwe werknemers en dan kan de Q1000 test worden ingezet. Met deze test kun je ook een goed beeld krijgen van het niveau en de ontwikkeling van een werknemer in je bedrijf. Het doel van de test is om een objectief beeld te krijgen van de capaciteiten en vaardigheden en van de persoonlijkheid. Als de gegevens bekend zijn kunnen deze gekoppeld worden aan de juiste functie. Je zou denken dat een gesprek ook voldoende inzicht geeft of dat een functie past, maar tijdens een gesprek kan iemand zich ook anders voor doen. Daarom is het beter om de Q1000 test in te zetten, want deze is meer betrouwbaar. De test bestaat uit twee onderdelen en dat zijn de persoonlijkheidstest en de capaciteitentest.

Q1000 oefentest

Loading...

Tips Q1000 test

Er zijn verschillende tips die je toe kunt passen tijdens het oefenen van de onderdelen van de Q1000 test. We adviseren je om de tips door te nemen, ga dan oefenen en ontdek in de praktijk wat voor jou het beste werkt.

  • Oefen de verschillende onderdelen van de Q1000 test. Je weet hierdoor wat je kunt verwachten tijdens de echte test.
  • Wissel de onderdelen af. De capaciteitentest bestaat uit meerdere onderdelen en deze kom je allemaal tegen tijdens de echte test. Zorg dat je alle onderdelen beheerst. Oefenen wordt beloond. Je kunt hierin variatie aanbrengen, bijvoorbeeld eerst analogieën oefenen en dan diagrammen. Dit zorgt ervoor dat het oefenen ook leuk blijft en niet saai wordt.
  • Begin bij het begin. Je moet bij de basis beginnen om alles goed te beheersen. Je gaat daarom eerst alles doornemen, zodat je weet wat er van je wordt verwacht. Dan begin je met eenvoudige oefeningen en als dat goed gaat kun je iedere keer wat moeilijkere vragen oplossen.
  • Blijf herhalen. Hierdoor word je vaardiger en kun je tevens op snelheid oefenen. Het gaat er uiteindelijk om dat je zoveel mogelijk vragen binnen een bepaalde tijd goed op kunt lossen. Door veel te oefenen merk je dat je het inzicht sneller hebt en sneller tot een goed antwoord kunt komen.
  • Las op tijd rustmomenten in tijdens het oefenen. Hierdoor kun je namelijk even ontspannen en later tijdens het oefenen neem je de informatie beter in je op. Het is ook beter om 3 x 15 minuten te oefenen dan in een keer 45 minuten. Ontspannen is belangrijk tussen het oefenen door.

Nog meer Q1000 testen oefenen

Wil je nog meer  Q1000 testen oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen