Your code here Meurs assessment | Klik hier voor informatie
18 februari 2016 

Meurs assessment

Meurs assessment

Ga je binnenkort deelnemen aan het Meurs assessment? Dan is het belangrijk om je daar optimaal op voor te bereiden. Als je gaat solliciteren bestaat de kans dat je te maken krijgt met het Meurs assessment. Door jou deel te laten nemen aan een assessment, kan de toekomstige werkgever een beeld krijgen of dat jij de juiste kandidaat bent voor de betreffende functie. Jouw geschiktheid wordt dus beoordeeld aan de hand van een assessment. Er is een bepaalde norm waar je aan moet voldoen.

Inhoudsopgave

assessment training banner

Meurs Assessment uitleg

Op het moment dat er binnen een organisatie personeel nodig is, gaat de werkgever op zoek naar nieuwe werknemers. Maar de zoektocht brengt altijd een risico met zich mee. Het kost tijd, maar ook geld. Op het moment dat er niet genoeg personeel is, kan het zijn dat huidige werknemers teveel werkdruk ervaren, omdat ze werk voor meerdere personen tegelijkertijd uitvoeren. Het kan zelfs zomaar zijn dat werk tijdelijk stil komt te liggen, omdat er te weinig personeel is. Het kost een organisatie dus tijd, maar ook geld. Als de productie stil komt te liggen dan kost dat klanten. Een bedrijf is op zoek naar geschikt personeel, maar hoe vind je dat zo snel? Het doel is om zo snel mogelijk geschikt personeel te vinden. Maar je wilt ook de tijd nemen als werkgever om te kijken wie het beste bij de functie en in het huidige team past. Werknemers krijgen vaak een belangrijke rol binnen de organisatie en juist daarom is het van belang om de tijd te nemen om geschikt personeel te vinden. Alle overwegingen die gemaakt worden, kunnen worden bewaard in een Portfolio. Deze informatie is eigendom van de kandidaat. Het is een speciaal portfolio met waardevolle informatie die beschikbaar blijft voor de kandidaten. Het is echt iets van deze tijd en kan toe worden gepast bij een Meurs assessment.

Meurs Assessment oefenen

Hoe jouw resultaten zijn van het Meurs assessment is van groot belang. Er kan namelijk van afhangen of je de baan wel of niet krijgt. Het is daarom zeker aan te raden om het assessment te oefenen. Als je de test namelijk hebt geoefend, heb jij een veel hogere score dan de andere kandidaten die niet hebben geoefend. Tijdens het oefenen kun je ook aandacht besteden aan die beschikbare tijd en oefenen om de test te maken binnen de daarvoor geldende tijd. Gebruik hiervoor in het begin eenvoudige oefeningen. Het zal je stimuleren en motiveren als het je lukt. Naarmate jij vorderingen maakt, kun je het presteren onder tijdsdruk ook met moeilijkere opdrachten oefenen. Zeker een aanrader als je dit niet gewend bent.

Meurs Assessment tips

Het is belangrijk dat je bij het oefenen van het Meurs assessment let op een aantal punten:

  • Blijf oefenen iedere dag weer. Zo kun je je bepaalde onderdelen eigen maken en wanneer je de stof begrijpt, kun je ook op snelheid oefenen.
  • Plan het oefenen. Met een reële planning heb je een goed houvast om te oefenen en zo werk je naar het echte Meurs assessment toe.
  • Blijf herhalen. Hierdoor leer je sneller de juiste antwoorden in te vullen.
  • Oefen onder tijdsdruk. Voor alle onderdelen van de test krijg je een bepaalde tijd, dus zorg ervoor dat je onder tijdsdruk kunt presteren.
  • Gaat het niet, stop dan even. Het kan zijn dat het een keer wat minder goed gaat. Probeer het dan op een later tijdstip nog eens. Door op tijd te ontspannen zorg jij ervoor dat je straks weer verder kunt en niet gefrustreerd raakt.

Meurs Assessment onderdelen

Het Meurs assessment bevat verschillende onderdelen. Je kunt daarbij denken aan de volgende onderdelen:

Door te oefenen weet jij wat je moet doen, je weet wat er van je wordt verwacht. Als je dan de echte test moet maken, dan kom je niet meer voor verrassingen te staan. Je merkt dat je zekerder bent van je eigen kunnen en hoeft niet met twijfels aan het Meurs assessment te beginnen. Doordat je gaat oefenen leer je de vraagstukken sneller op te lossen en kom je er achter welke tactiek voor jou het beste werkt.

Nog meer meurs assessments oefenen

Wil je nog meer meurs assessments oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen