Your code hereOntdek wat de Cubiks Test inhoud Gratis Tips & Informatie % %

Ontdek wat de Cubiks Test inhoud

Ontdek wat de Cubiks Test inhoud

Wil jij solliciteren op een interessante functie bij een bedrijf naar keuze en weet je al dat je een Cubiks test zal moeten afnemen? Dan is het belangrijk dat jij je hier goed op voorbereid. Een goede voorbereiding vergroot namelijk de kans dat je voor het assessment slaagt. Bedrijven nemen graag een Cubiks test bij sollicitanten af om meer over hun intellectuele capaciteiten en karaktereigenschappen te weten te komen. Op die manier weten zij de perfecte persoon voor de openstaande functie te vinden. Op deze pagina komt het volgende aan bod.

Inhoudsopgave: 

assessment training banner

Wat is een Cubiks assessment?

Een Cubiks test is een verzameling van oefeningen die door assessmentbureau Cubiks is samengesteld. Vooral bedrijven zetten deze tests in om sollicitanten of personeel op numeriek, verbaal en logisch redeneerniveau te testen. Het assessment wordt gebruikt om de sollicitanten te selecteren die het beste bij de openstaande functie passen of om passende loopbaanbegeleiding voor het personeel te kunnen bieden. Een Cubik test wordt online afgenomen en je hebt altijd te maken met een tijdslimiet. Voordat je de test aflegt, kun je de losse onderdelen online oefenen. Een goede voorbereiding is essentieel om voor de test te kunnen slagen.

Welke soorten Cubiks tests bestaan er?

De Cubiks test is in twee categorieën onderverdeeld en bestaan weer uit een aantal losse onderdelen per categorie. De twee soorten Cubiks tests zijn de Cubiks Logiks Intermediate en de Cubiks Logiks Advanced. De Cubiks Logiks Intermediate test bestaat op numeriek gebied vooral uit sommen, rekenvaardigheid en cijferreeksen. Verbaal redeneren komt neer op analogieën, exclusie, woordrelaties en syllogismen. En abstract redeneren bestaat uit figuurreeksen. De Cubiks Logiks Advanced test bestaat op het gebied van numeriek redeneren uit het oplossen van grafieken en tabellen. Verbaal redeneren wordt getest door het analyseren van teksten en het abstract redeneren bestaat weer uit het oplossen van figuurreeksen.

Op welke manier kun jij je het beste voorbereiden?

Heb je te horen gekregen dat je eerdaags een Cubiks test dient af te leggen? Dan is het goed om te weten dat je online en vaak gratis trainingen kunt volgen om bekend te worden met de Cubiks test. Je kunt namelijk per los onderdeel van de test je vaardigheden trainen en bijspijkeren. Daarnaast leer je direct ook aan de vraagstelling wennen, zodat je beter weet wat je van het assessment kunt verwachten. Hoe meer oefentests je maakt, des te beter je het uiteindelijke assessment kunt afleggen. Daarnaast zou je een persoonlijkheidsvragenlijst kunnen invullen, zodat je jouw eigen karaktereigenschappen beter kunt verwoorden.

Ben je dyslectisch of heb je dyscalculie? Dan dien je dit van tevoren aan te geven. Het is mogelijk om aanpassingen binnen het assessment te maken, zodat je de test gewoon kunt afleggen. Dit hoeft je helemaal niet tegen te houden om aan je toekomstige werkgever te kunnen laten zien wat je kunt en waard bent.

De Cubiks test is altijd gekoppeld aan een tijdslimiet. Voordat je de test aflegt hoor je altijd om welke variant het zal gaan en hoeveel tijd je ervoor krijgt. Op die manier kun je dus niet alleen op de verschillende onderdelen trainen, maar kun je ook trainen op het zo snel mogelijk afronden van de verschillende onderdelen..

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen