Analogieën tips

Als je op zoek bent naar analogieën tips, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Misschien ga je binnenkort een assessment afleggen en dan is het belangrijk om te weten wat je daarbij kunt verwachten. De analogieën kun je tegenkomen tijdens een capaciteitentest. Het is hierbij altijd van belang dat jij je optimaal voorbereidt. Oefenen is van belang, maar ook de tips dragen bij aan een goede voorbereiding. Daarom leggen we je graag meer uit over analogieën, je krijgt tips en de kans om hier te oefenen.

Inhoudsopgave

[[showindex]]

Wat zijn analogieën?

Als je de term analogieën ziet staan, heb je dan enig idee waar het over gaat? We leggen het je graag uit. Bij analogieën gaat het namelijk over de overeenkomst tussen bepaalde begrippen. Hierbij moet de verhouding van twee begrippen gelijk zijn aan de verhouding van twee andere begrippen. Het wordt weergegeven in de vorm A:B = C:D. Er zijn verschillende onderdelen die hierbij centraal staan en dat zijn de taalvaardigheid en de woordenschat. Je gaat hierbij de vaardigheden die je beheerst combineren met logisch redeneren. Je zult eerst de betekenis van de woorden moeten kennen en dan pas kun je de verhouding tussen de begrippen bepalen. Als je de betekenissen kent, dan kun je de goede begrippen invullen. De verhouding moet aan beide kanten gelijk zijn.

Analogieën oefentest

Loading...

Analogieën tips

Er bestaan verschillende analogieën tips die je toe kunt passen tijdens het voorbereiden op je assessment.

  • Het belangrijkste wat je gaat doen is oefenen. Je krijgt hierdoor namelijk steeds meer handigheid. Je gaat ook sneller verbanden leggen tussen de woorden. Iedere keer blijven herhalen, dat is van belang om de snelheid te pakken te krijgen. Blijf zoveel als mogelijk oefenen. Door te oefenen leer je namelijk ook iedere keer nieuwe woorden kennen, hoe groter je woordenschat, hoe beter je dit onderdeel kunt maken tijdens je assessment.
  • Het is niet nodig om onzeker te zijn. Het is goed dat je gaat oefenen, dan weet je namelijk wat jou te wachten staat tijdens de test. Je merkt dat naarmate je vaker hebt geoefend, dat je onzekerheid ook afneemt en je zekerder wordt over wat je doet.                     

Nog meer analogieën oefenen

Wil je nog meer analogieën  oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

€27,-

Assessment A

+ Assessment Training

+ Mindset Training

+ Alle Bonussen

+ Assessment Community

+ Live Support

+ Coaching via mail

€47,-

Assessment B

+ Assessment Training

+ Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

€37,-


Assessment C

+ Assessment Training

+ Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

GRATIS E-BOOK

Download De TOP 10 Valkuilen van Assessments en voorkom dat je gaat falen bij je assessment door niet dezelfde fouten te maken als 70% van je medekandidaten.

50%
GRATIS E-BOOK
Wil jij je medekandidaten een stapje voor blijven?
Download gratis e-book
arrow_drop_up arrow_drop_down