Your code hereCapaciteitentest KPN | weet wat je te wachten staat!
24 februari 2016 

Capaciteitentest KPN

Capaciteitentest KPN

De capaciteitentest KPN wordt afgenomen als je gaat solliciteren binnen KPN. Het is niet vanzelfsprekend dat jij direct deze test mag maken, je moet daarvoor namelijk eerst worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De sollicitatieprocedure van KPN bestaat uit een aantal vaste onderdelen. Deze test is er een van. Bekijk deze pagina om je goed voor te bereiden op het solliciteren binnen KPN.

Inhoudsopgave

 1. Solliciteren KPN
 2. Capaciteitentest KPN
 3. Asssessment KPN
 4. Capaciteitentest oefenen

  assessment training banner
  Solliciteren KPN”

  Wil je graag werken binnen KPN? Dan zul je daarvoor eerst de gehele sollicitatieprocedure goed moeten doorstaan. Je komt daarbij sowieso in aanraking met de capaciteitentest KPN. Het eerste wat je moet doen is een sollicitatiebrief opstellen en deze verstuur je dan aan KPN. Op het moment dat je de brief hebt verzonden en je krijgt een reactie dat je uit bent genodigd om op gesprek te komen, dan ga je naar Zoetermeer. Dit sollicitatiegesprek voer je dan met een recruiter. Als dit goed is verlopen, dan word je uitgenodigd voor de capaciteitentest KPN. Je hebt tijdens het solliciteren ook een aantal documenten nodig en dat zijn een waarheidsgetrouw CV, referenties en toestemming dat men na mag gaan hoe je bijvoorbeeld in je vorige baan gefunctioneerd hebt, maar ook moet je een geldig legitimatiebewijs en originele diploma’s laten zien. Daarnaast moet je een verklaring Omtrent Gedrag van de gemeente overhandigen aan KPN.  

  Capaciteitentes KPN

  De capaciteitentest KPN die je moet maken tijdens de sollicitatieprocedure, zal ongeveer 30-45 minuten duren. Een andere naam voor de test is de intelligentietest. Jouw doel daarbij is dat de potentiële werkgever een goed beeld krijgt van je intellectuele vaardigheden. Lukt het jou om een positief resultaat te behalen? Dan zal er een vervolggesprek komen en ben je weer een stapje dichterbij de (droom)baan, waarop je hebt gesolliciteerd.

  Voordat je de capaciteitentest gaat maken, is het goed om te weten dat deze altijd uit meerdere onderdelen bestaat. Het zijn altijd enkele verschillende intelligentietesten en de resultaten van deze testen samen geven een duidelijk beeld hoe intellectueel je bent.  Het is prettig dat je de test vooraf kunt oefenen. Daardoor kun jij dus betere resultaten behalen. Je kunt hierdoor ook leren om onder tijdsdruk te presteren. Door te oefenen kun je hier beter mee omgaan. Je zult tevens zien dat je sneller wordt om vragen te beantwoorden. Je bent daardoor beter in staat om de vraagstukken goed op te lossen binnen de daarvoor gegeven tijd.

  Assessment KPN

  Wanneer je de capaciteitentest KPN hebt gemaakt en je hebt een goed resultaat behaald, dan zullen er twee gesprekken volgen met de business unit. Hierbij geldt als eis wel dat er uit beide gesprekken een positief advies moet volgen. Als dat is gelukt dan word je uitgenodigd voor het assessment en dan mag je een halve dag assessment doen bij Herfst&Partners. Als dat lukt dan ben je heel blij, want dat is namelijk de laatste test binnen de sollicitatieprocedure. Is ook dit resultaat positief? Dan ben je geslaagd en krijg je een contractaanbieding voor onbepaalde tijd.

  Nog meer capaciteitentesten oefenen

Wil je nog meer capaciteitentesten oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen