Your code hereAssessment oefenen boek

Assessment oefenen boek

Assessment oefenen boek

Als je je wilt voorbereiden op assessments, kan het nuttig zijn om gebruik te maken van een handige gids. Deze assessment gids biedt praktische tips en oefeningen om je vaardigheden te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten, zodat je beter voorbereid bent op de verschillende onderdelen van het assessment.

assessment training bannerWaarom oefenen met een assessment gids?

Werkgevers gebruiken assessments steeds vaker om de geschiktheid van kandidaten te beoordelen. Deze assessments kunnen bestaan uit verschillende onderdelen, zoals persoonlijkheidstests, cognitieve vaardigheidstests, probleemoplossingstests en meer. Als je niet weet wat je kunt verwachten, kan het afleggen van een assessment intimiderend zijn. Maar met de juiste voorbereiding vergroot je je kansen op succes.

Voordelen van de assessment gids

De handige gids bevat informatie over verschillende soorten assessments en biedt praktische tips en oefeningen om je vaardigheden te verbeteren en je zelfvertrouwen op te bouwen. Het boek biedt ook advies over hoe je je tijdens het assessment kunt gedragen en hoe je het beste kunt omgaan met stress.

Een van de voordelen van het gebruik van deze handige gids is dat je op je eigen tempo kunt oefenen. Door de oefeningen in de assessment gids te doen, krijg je meer inzicht in wat er van je verwacht wordt tijdens een assessment. Dit kan je helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen en betere resultaten te behalen.

Als je meer wilt weten over het gebruik van deze handige gids, bekijk dan onze trainingspakketten waarin deze gids is inbegrepen. Zo ben je optimaal voorbereid op assessments en vergroot je je kansen op succes.

Nog meer assessments oefenen

Wil je nog meer assessments oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen