Your code hereAnalogieën tips? | klik hier voor de 5 tips!
18 november 2021 

Analogieën tips

Analogieën tips

Als je op zoek bent naar analogieën tips, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Misschien ga je binnenkort een assessment afleggen en dan is het belangrijk om te weten wat je daarbij kunt verwachten. De analogieën kun je tegenkomen tijdens een capaciteitentest. Het is hierbij altijd van belang dat jij je optimaal voorbereidt. Oefenen is van belang, maar ook de tips dragen bij aan een goede voorbereiding. Daarom leggen we je graag meer uit over analogieën, je krijgt tips en de kans om hier te oefenen.

Inhoudsopgave

assessment training banner

Wat zijn analogieën?

Als je de term analogieën ziet staan, heb je dan enig idee waar het over gaat? We leggen het je graag uit. Bij analogieën gaat het namelijk over de overeenkomst tussen bepaalde begrippen. Hierbij moet de verhouding van twee begrippen gelijk zijn aan de verhouding van twee andere begrippen. Het wordt weergegeven in de vorm A:B = C:D. Er zijn verschillende onderdelen die hierbij centraal staan en dat zijn de taalvaardigheid en de woordenschat. Je gaat hierbij de vaardigheden die je beheerst combineren met logisch redeneren. Je zult eerst de betekenis van de woorden moeten kennen en dan pas kun je de verhouding tussen de begrippen bepalen. Als je de betekenissen kent, dan kun je de goede begrippen invullen. De verhouding moet aan beide kanten gelijk zijn.

Analogieën oefentest

Loading...

Analogieën tips

Er bestaan verschillende analogieën tips die je toe kunt passen tijdens het voorbereiden op je assessment.

  • Het belangrijkste wat je gaat doen is oefenen. Je krijgt hierdoor namelijk steeds meer handigheid. Je gaat ook sneller verbanden leggen tussen de woorden. Iedere keer blijven herhalen, dat is van belang om de snelheid te pakken te krijgen. Blijf zoveel als mogelijk oefenen. Door te oefenen leer je namelijk ook iedere keer nieuwe woorden kennen, hoe groter je woordenschat, hoe beter je dit onderdeel kunt maken tijdens je assessment.
  • Het is niet nodig om onzeker te zijn. Het is goed dat je gaat oefenen, dan weet je namelijk wat jou te wachten staat tijdens de test. Je merkt dat naarmate je vaker hebt geoefend, dat je onzekerheid ook afneemt en je zekerder wordt over wat je doet.

Nog meer analogieën oefenen

Wil je nog meer analogieën  oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen