Your code hereFiguurreeksen test | Antwoord op de meest gestelde vragen
06 augustus 2015 

Figuurreeksen test

Figuurreeksen test

Tijdens het assessment kun je te maken krijgen met de figuurreeksen test. Het is belangrijk dat je je zoveel mogelijk gaat voorbereiden op de test. Wij bieden je deze kans! Je kunt de figuurreeksen oefenen. Daarvoor moet je eerst weten wat figuurreeksen zijn, welke soorten er zijn, hoe je ze het beste op kunt lossen en waar je kunt oefenen. Alle vragen worden hier beantwoord. Door deze pagina rustig door te nemen kun je je voorbereiden op je assessment en weet jij wat er straks tijdens de test van je wordt verwacht. Je kunt je zenuwen beter onder controle houden en je daardoor beter focussen op de figuurreeksen test.

Inhoudsopgave

assessment training banner

Uitleg figuurreeksen test

Oefentest figuurreeksen

Loading...

Tips figuurreeksen test

Voordat je de figuurreeksen test op gaat lossen is het belangrijk dat je onderstaande tips doorneemt. Lees ze goed door en pas deze toe tijdens het oefenen.

  •        Het oefenen met de figuurreeksen is heel nuttig. Je leert hierdoor sneller verbanden te zien, de kans dat je fouten maakt tijdens de echte test is hierdoor kleiner. Je weet ook beter wat je tijdens de test kunt verwachten. Je merkt ook dat je beter gaat scoren als je de test goed hebt geoefend.
  •       Als je een opgave niet weet, is het verstandig om deze over te slaan. Je kunt dan beter de opgaven maken die je wel beheerst en geen tijd verliezen aan hetgeen even niet lukt. Als je later tijd over hebt kun je nog eens terugkeren naar de opgave die je eerder niet op kon lossen. Werk ook op deze manier tijdens het oefenen, zodat je straks weet hoe je alles het beste aan kunt pakken.
  •       Je krijgt door het oefenen meer zelfvertrouwen. Als je weet wat je moet doen, dan ben je zekerder van jezelf. Tijdens het oefenen leer je namelijk wat je moet doen en als je vaker oefent, zie je ook dat het steeds beter gaat. Dit motiveert je om door te gaan en zorgt ervoor dat je ook tijdens het oefenen minder stress ervaart. Deze leerervaring neem je weer mee naar het assessment en dan zie je dat je je zenuwen (beter) onder controle kunt houden. Oefenen is daarom wel degelijk zinvol!

Nog meer Figuurreeksen testen oefenen

Wil je nog meer figuurreeksen testen oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen