Cijferreeksen oefenen

Wil je graag cijferreeksen oefenen? Wij bieden je deze kans aan! Bij de cijferreeksen gaat het over een reeks van cijfers waarbij je gaat achterhalen welk cijfer er op de lege plaats moet staan. Je gaat de logica ontdekken in de reeks en dan kun jij het ontbrekende cijfer invullen. Maar voordat je dat kunt doen, is het eerst goed om te weten hoe je dit kunt achterhalen. 

Inhoudsopgave

[[showindex]]


Cijferreeksen uitleg

.

 

Cijferreeksen oefentest

Loading...

Cijferreeksen tips

Bij het oefenen zijn er verschillende tips die je toe kunt passen, zodat je de cijferreeksen nog beter op kunt lossen. Maar er zijn ook algemene tips, zodat je je beter voor kunt bereiden op het geheel, zoals plannen. Alle tips worden hier toegelicht, neem ze rustig door en doe er je voordeel mee. Veel van deze tips kun je ook toepassen op andere onderdelen van de test. 


Nog meer cijferreeksen oefenen

Wil je nog meer cijferreeksen oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

€27,-

Assessment A

+ Assessment Training

+ Mindset Training

+ Alle Bonussen

+ Assessment Community

+ Live Support

+ Coaching via mail

€47,-

Assessment B

+ Assessment Training

+ Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

€37,-


Assessment C

+ Assessment Training

+ Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

GRATIS E-BOOK

Download De TOP 10 Valkuilen van Assessments en voorkom dat je gaat falen bij je assessment door niet dezelfde fouten te maken als 70% van je medekandidaten.

50%
GRATIS E-BOOK
Wil jij je medekandidaten een stapje voor blijven?
Download gratis e-book
arrow_drop_up arrow_drop_down