Your code herePolitie cognitieve test oefenen | Gratis Uitleg & Tips
11 november 2021 

Politie cognitieve test oefenen

Politie cognitieve test oefenen

De politie is de overheidsdienst die zich bezighoudt met de handhaving van de openbare orde. Bovendien zorgt de politie voor de openbare veiligheid in Nederland. De politie spoort strafbare feiten op en stelt onderzoeken in naar strafbare feiten. Bij de politie kun je aangifte doen van een strafbaar feit. De politie doet ook aan directe hulpverlening. Dit betekent bijvoorbeeld dat zij EHBO uitoefenen totdat een ambulance bijvoorbeeld aanwezig is. Politieonderzoeken staan vaak onder leiding van een Officier van Justitie. Dit is een werknemer van het OM die uiteindelijk een zaak in de rechtszaal aan de rechter zal presenteren.

Inhoudsopgave

assessment training banner

De cognitietest

Wat is dan zo’n cognitieve test? Een cognitieve test kan vele verschillende vormen aannemen. Het is tegenwoordig vrij normaal om bij een sollicitatieprocedure een cognitieve test te laten afnemen. Je kunt je voorstellen dat deze er in het bedrijfsleven heel anders uitziet dan bij de politie. Bij een cognitieve test worden je mentale capaciteiten getest, door je te laten deelnemen aan verschillende tests. Een cognitieve test is overigens wel anders dan een algemene cognitieve capaciteiten test. Een algemene cognitieve test probeert je hele wezen in kaart te brengen. De cognitieve capaciteiten test van de politie ziet meer op taal en rekenkunde.

Hoe ziet de cognitieve test van de politie eruit?

De cognitieve test van de politie ziet er als volgt uit. De test is 50 minuten en wordt online afgenomen. De test bestaat uit drie onderdelen: cijferreeksen, letterpatronen en woordrelaties. De cognitieve test van de politie is een veranderlijke test. Dit betekent dat de test zich aanpast op het niveau dat bij jou past. Je begint met een relatief makkelijke vraag. Heb je deze vraag goed? Dan krijg je vervolgens een moeilijkere vraag. De volgende vraag wordt weer een stukje moeilijker, etc. Eerdere deelnemers van deze test zeggen allemaal dat de test moeilijk was. Dit is dus normaal!

Oefentest cognitieve capaciteitentest politie 

Politie cognitieve capaciteitentest politie

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de Politietest Coaching. Met de Politietest Coaching kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen