Your code here Gratis capaciteitentest oefenen | dat doe je hier!
10 november 2021 

Gratis capaciteitentest oefenen

Gratis capaciteitentest oefenen

Kies je voor gratis capaciteitentest oefenen? Dit kan als je je goed wilt voorbereiden op je assessment. Wij bieden je deze kans! Steeds meer mensen maken de keuze om te oefenen voordat zij een assessment moeten afleggen. Om goed te oefenen moet je wel voldoende tijd nemen. Als je goed wilt scoren tijdens je assessment ga je vandaag nog de gratis capaciteitentest oefenen. De volgende onderdelen worden op deze pagina besproken:

Inhoudsopgave

assessment training banner

Capaciteitentest

De capaciteitentest kun je tegenkomen wanneer je assessment af moet leggen. Gelukkig kun je deze gratis capaciteitentest oefenen. Wij bieden je deze kans! De test bestaat uit meerdere onderdelen en deze meten allemaal een stukje van de intellectuele vaardigheden. Als je er zeker van wilt zijn dat je goede resultaten behaalt, kies dan voor gratis capaciteitentest oefenen. Wat leer je hier?

-Waar de test uit bestaat: Een goede voorbereiding wil zeggen dat je weet wat je kunt verwachten. De capaciteitentest bestaat uit meerdere onderdelen dus is het goed dat jij weet welke dat zijn.

-Onderdelen eigen maken: Alle onderdelen kennen eigen regels en door te oefenen kun jij je deze eigen maken.

-Presteren onder tijdsdruk: De onderdelen van de capaciteitentest dien je binnen een bepaalde tijd te maken. Het gaat er om dat je zoveel mogelijk vragen goed hebt beantwoord binnen een bepaalde tijd. Door te oefenen kun je werken aan je vaardigheden en ook aan je snelheid.

-Plannen: Dit is van belang bij het oefenen, zo kun je verschillende oefeningen met elkaar afwisselen zodat het oefenen leuk blijft en niet saai wordt.

-Herhalen: Dit is van belang zodat je de onderdelen goed beheerst ook onder de spanning (die er zeker een beetje aanwezig zal zijn) van de testdag.

-Concentratie: Zorg dat je de focus hebt op de test, dan kun je namelijk beter leren en jezelf de onderdelen eigen maken. Kun jij je op een bepaald moment niet concentreren, stop met oefenen, want het enige dat je bereikt is frustratie. Begin even later op de dag daarna opnieuw.

Analogieën oefentest

Analogieën oefentest 

Gratis Capaciteitentest oefenen tips

Voordat je kiest voor gratis capaciteitentest oefenen is het goed om te kijken welke tips wij nog voor je hebben., hieronder hebben we ze even op een rijtje gezet:

-Zorg dat je niet wordt afgeleid. Een goede concentratie is van groot belang tijdens het oefenen, alleen dan kun je alles goed onthouden. 

-Houd de basisregels bij de hand. Deze kun je direct toepassen tijdens het oefenen en zo kun je ze ook aanleren. 

-Blijf je woordenschat uitbreiden. Dit komt bij meerdere oefeningen goed van pas. 

-Houd je doel goed voor ogen. Je wilt namelijk beter scoren dan andere kandidaten en daarom is oefenen belangrijk. .

-Blijf ontspannen tussen het oefenen door. Het oefenen vraagt veel van je, je kunt niet de hele dag oefenen en dan alle informatie onthouden.

-Stel niet te hoge eisen aan jezelf. Soms is het belangrijk te zeggen tot hier en niet verder. . Je neemt het niet op als je door blijft gaan dus beter even een pauze inlassen en later verder gaan.

Nog meer oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen.  Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

 


Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen