Your code here Diagrammen oefenen? | Hier vind je gratis oefeningen en een video uitleg
11 november 2021 

Diagrammen oefenen

Diagrammen oefenen

Diagrammen oefenen, dat is de beste voorbereiding als je binnenkort deel gaat nemen aan een assessment. Wij bieden je deze kans! Op de eerst plaats is het van belang om te weten wat diagrammen zijn, welke soorten er zijn en hoe je deze het beste op kunt lossen. Daarvoor kun je de diagrammen tips gebruiken die je op deze pagina vindt. Daarnaast krijg je hier oefeningen en de antwoorden, zodat je zelf kunt controleren wat je al beheerst en wat nog enige oefening nodig heeft. De volgende onderdelen komen hier aan bod:

Inhoudsopgave

assessment training banner

Diagrammen uitleg

Voordat je begint aan je assessment, is het goed om alle onderdelen voor te bereiden. De diagrammen zijn een onderdeel van de capaciteitentest. Diagrammen worden weergegeven in cirkels en deze staan in relatie tot elkaar en vormen een bepaald verhaal. Als je weet waar dat een relatie voor staat, dan kun je een diagram oplossen.

 

Diagrammen oefentest

Loading...

Diagrammen tips

De diagrammen tips zullen je helpen, zodat je je optimaal voor kunt bereiden op de echte test. Pas de tips toe tijdens het oefenen en bekijk wat er voor jou werkt. 

  • Houd rekening met het feit dat de echte test binnen een bepaalde tijd moet worden gemaakt. Je zult dus ook onder tijdsdruk moeten kunnen presteren. Het beste kun je eerst de basis van de diagrammen leren, de regels en de aandachtspunten en vervolgens ga je een stapje verder. met het oefenen van het oplossen van vraagstukken binnen een bepaalde tijd.
  • Blijf oefenen, je kunt hierdoor alles nog beter onder controle krijgen. Je merkt dat wanneer je meer hebt geoefend, dat je ook beter in staat bent om de diagrammen snel op te lossen.

 


Nog meer diagrammen oefenen?

Wil je nog meer diagrammen oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen