Your code hereCijferreeksen oefenen | Zorg voor meer zekerheid
11 november 2021 

Cijferreeksen oefenen

Cijferreeksen oefenen

Wil je graag cijferreeksen oefenen? Wij bieden je deze kans aan! Bij de cijferreeksen gaat het over een reeks van cijfers waarbij je gaat achterhalen welk cijfer er op de lege plaats moet staan. Je gaat de logica ontdekken in de reeks en dan kun jij het ontbrekende cijfer invullen. Maar voordat je dat kunt doen, is het eerst goed om te weten hoe je dit kunt achterhalen.

Inhoudsopgave

assessment training banner

Cijferreeksen uitleg

.

 

Cijferreeksen oefentest

Loading...

Cijferreeksen tips

Bij het oefenen zijn er verschillende tips die je toe kunt passen, zodat je de cijferreeksen nog beter op kunt lossen. Maar er zijn ook algemene tips, zodat je je beter voor kunt bereiden op het geheel, zoals plannen. Alle tips worden hier toegelicht, neem ze rustig door en doe er je voordeel mee. Veel van deze tips kun je ook toepassen op andere onderdelen van de test.


Nog meer cijferreeksen oefenen

Wil je nog meer cijferreeksen oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen