Your code hereRuimtelijk inzicht test | kom niet voor verassingen te staan
11 november 2021 

Ruimtelijk inzicht test

Ruimtelijk inzicht test

Wil je de ruimtelijk inzicht test maken? De kans is groot dat je hier bij een assessment mee te maken krijgt en dan is het fijn dat je je er op voor kunt bereiden. Oefenen is een goede keuze, je kunt je namelijk de regels eigen maken, je hebt sneller het inzicht wat je nodig hebt. Maar je krijgt ook meer vertrouwen in je eigen kunnen en kunt de spanningen onder controle houden. Wij bieden je dit allemaal, pak je kans! Je weet dan wat er van je wordt verwacht en daarom besteden we op deze pagina aandacht aan de volgende onderdelen:

Inhoudsopgave

assessment training banner

Varianten ruimtelijk inzicht test

Tijdens een assessment kun jij te maken krijgen met de ruimtelijk inzicht test. Er bestaan twee varianten van deze test en dat zijn kubussen draaien en kantelen of vouwen. Het is van belang dat je goed bent voorbereid op deze testen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten.

Kubussen oefentest

oefentest maken

Ruimtelijk inzicht test tips

Voordat je de ruimtelijk inzicht test uit gaat voeren, is het goed om de tips door te nemen:

  • Blijf de ruimtelijk inzicht test oefenen. Hierdoor leer je wat er van je wordt verwacht en ga je het beter herkennen. In het begin lijkt alles wat nieuw is moeilijk, maar oefenen zorgt ervoor dat het je steeds gemakkelijker af gaat.
  • Oefenen vergroot je ruimtelijk inzicht. Oefen alle verschillende onderdelen en dan zie je in waar je nog moeite mee hebt en dat kun je dan extra aandacht geven. De onderdelen die je al beheerst moet je wel blijven oefenen om het inzicht te behouden en je tempo te verhogen.
  • Blijf herhalen, dan zie je sneller de verbanden. Het is een leuke uitdaging, want je merkt dat je zelf vaardiger wordt en dit maakt het ook iedere keer weer leuker om te oefenen.
  • Controleer altijd je antwoord voordat je verder gaat. Het kan altijd zijn dat je het antwoord weet, maar de verkeerde hebt aangevinkt. Verbeter het dan, zodat jij de juiste keuze hebt gemaakt. Daarnaast is controle voor jezelf ook goed, een extra bevestiging dat je het goed hebt gedaan.
  • Oefen niet te lang achter elkaar. Als het even niet gaat kun je beter even stoppen en wat anders doen. Probeer het op een later tijdstip opnieuw en zorg dat je dan de aandacht er bij hebt.
  • Oefen in een ruimte met zo min mogelijk afleiding met name in het begin. Je moet je aandacht er bij hebben en je in kunnen beelden hoe dat de kubus eruitziet en hoe je hem moet draaien. Dit vraagt veel van je, optimale concentratie is daarom belangrijk voor je.
  • Door te oefenen krijg je ook meer vertrouwen in jezelf.

 

Nog meer kubussen oefenen

Wil je nog meer kubussen oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen