Your code hereLetterreeksen oefenen | oefen hier gratis letterreeksen!
27 februari 2016 

Letterreeksen oefenen

Letterreeksen oefenen

Wil je graag letterreeksen oefenen? Misschien moet je binnenkort wel een assessment maken en wil je je er graag zo goed mogelijk op voorbereiden. Om te beginnen is het van belang dat je de testen serieus neemt en het oefenen ook. Er zijn mensen die denken dat het voorbereiden van een test niet nodig is, maar het is beter om dat wel te doen. Waarom? Omdat je dan weet wat er van je wordt verwacht, je komt dan niet voor verrassingen te staan en je zult merken dat je door goed te oefenen wat rustiger aan de test begint. Je leert onder tijdsdruk presteren als je oefent en je weet hoe de vragen aan je worden gesteld. Op deze pagina komt het volgende aan bod.

Inhoudsopgave

assessment training banner

Letterreeksen

Het is goed om te weten dat de letterreeksen een belangrijk onderdeel zijn van de capaciteitentest. Als je gaat solliciteren voor bijvoorbeeld een baan bij de politie, dan krijg je ook te maken met deze test. De letterreeksen zijn namelijk een standaard onderdeel van deze test. Je moet hiervoor verschillende soorten letterreeksen op kunnen lossen.

Soorten letterreeksen

Er bestaan verschillende soorten letterreeksen. Het is belangrijk dat je alle soorten letterreeksen op kunt lossen en daarom vertellen we je hier meer over. Het gaat er om dat je weet wat er van je wordt gevraagd en op welke manier jij de vragen op kunt lossen.

Oefentest letterreeksen

klik hieronder op de blauwe button om de oefentest letterreeksen te maken.

oefentest maken

Tips voor letterreeksen oefenen

-Planning maken, als je een planning hebt dan werk je naar de test toe. Je kunt namelijk niet alles in één of twee dagen leren. Zorg dat je op tijd kunt beginnen en doe iedere dag een paar oefeningen.

-Onder tijdsdruk oefenen. Veel testen moet je onder tijdsdruk maken. Je krijgt namelijk meestal een bepaalde tijd om zoveel mogelijk vragen op te lossen. Zorg dat je dit ook gaat oefenen.

-Ontdek wanneer jij het meest prettig kunt leren

-Makkelijk beginnen en dan moeilijker maken Begin bij het begin, begin met eenvoudige oefeningen, dat is de beste manier om te leren. Je krijgt met verschillende varianten te maken tijdens de letterreeksen test.

-De oefeningen kun je het beste verdelen over de dag. Je kunt niet in één uur alles leren, het gaat er om dat je de tijd neemt om je de onderdelen eigen te maken.

-Oefenen afwisselen met andere onderdelen van het assessment Er zijn bij een assessment meerdere onderdelen die je kunt oefenen. Wissel daarom het letterreeksen oefenen af met andere onderdelen van de test, zodat je gemotiveerd blijft en het oefenen niet saai wordt.

-Woordenschat uitbreiden Hoe groter je woordenschat is hoe meer letterreeksen je foutloos op kunt lossen.

-Herhalen is heel belangrijk. Je kunt hierdoor ook sneller de oplossing zien en dus sneller de vragen beantwoorden. Als je herhaalt, werk jij aan je snelheid en ontdek je de voor jou meest ideale manier om vragen op te lossen.

Nog meer letterreeksen oefenen

Wil je nog meer letterreeksen oefenen? Doe dan de Politietest Coaching. Met de Politietest Coaching kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan


Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen