Your code hereFiguurreeksen oplossen | Dit is de manier
06 augustus 2015 

Figuurreeksen oplossen

Figuurreeksen oplossen

Wil je graag beter en sneller figuurreeksen oplossen? Dan zit er maar een ding op en dat is oefenen. Door te oefenen ontwikkel je deze vaardigheden en als je eenmaal door hebt hoe het werkt, kun je je tempo trainen. Het is aan te raden om voordat je met oefenen begint alles weet over de figuurreeksen. Op deze pagina krijg je hier uitleg over, omdat je er bij een assessment ook mee te maken kunt krijgen. Als je gaat oefenen, word je vaardiger in het oplossen van de figuurreeksen. Op deze pagina wordt het volgende behandeld:

Inhoudsopgave

assessment training banner

Uitleg figuurreeksen

Oefentest figuurreeksen

Loading...

Tips figuurreeksen oplossen

Bij de figuurreeksen zie je iedere keer dat er een bepaalde logica is verstopt. Wat kun je doen om het figuurreeksen oplossen gemakkelijker te maken? We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet:

  • Het is belangrijk dat je de figuurreeksen eerst goed gaat bekijken en gaat analyseren.
  • Let goed op de hoeken, zijn de hoeken recht, stomp of scherp? Hoeveel zijn dat er? Hoe is het volgende figuur? Is het dan hetzelfde of is er sprake van een verandering?
  • De plaats van de hoek, is deze verschoven of is deze gelijk gebleven aan het volgende figuur?
  • Hoe is de vorm van de figuren? Verandert deze of is deze vorm nog gelijk aan het vorige figuur?
  • Hoeveel figuren zie je? Zijn het er op de volgende afbeelding meer of minder geworden?
  • De plaats van de figuren is ook van belang. Ia deze nog steeds hetzelfde of hebben ze een andere plaats gekregen? Als ze verschoven zijn, hoe is dat dan gebeurd? Met de klok mee gedraaid of tegen de klok in?
  • Lijnen in de figuren, zijn deze er en blijven deze staan of gebeurt er iets mee?
  • Is er sprake van kleuren in de figuren? Zo ja, blijven deze gelijk of veranderen de kleuren?

Het zijn veel dingen die je in de gaten moet houden, maar als je dit eenmaal in je hoofd hebt zitten zul je merken dat het veel gemakkelijker gaat. Het is belangrijk dat je weet waar je allemaal naar moet kijken, want de details kunnen net het verschil maken                                                                              .

Wil je nog meer figuurreeksen oplossen oefenen?

Wil je nog meer figuurreeksen oplossen oefenen. Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk de trainingspakketten hieronder.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen