Your code hereGetallenreeksen | Klik hier voor uitleg en oefeningen
21 februari 2016 

Getallenreeksen

Getallenreeksen

De getallenreeksen kom je tegen wanneer je een assessment gaat maken tijdens bijvoorbeeld een sollicitatieprocedure. De getallenreeksen zijn namelijk een onderdeel van een assessment en daarmee wordt er gekeken of dat je geschikt bent voor een bepaalde functie. Steeds meer bedrijven maken de keuze voor een assessment. Het is een betrouwbaar hulpmiddel. Er zijn meerdere testen naast de getallenreeksen, die bij je worden afgenomen. In dit artikel geven we je uitleg over wat de getallenreeksen zijn en hoe je deze kunt oefenen.

Inhoudsopgave

assessment training banner

Getallenreeksen uitleg

Een capaciteitentest kan onderdeel uitmaken van een assessment en daarbij worden je intellectuele vaardigheden getest. Daarvoor worden onder andere de getallenreeksen ingezet. Maar wat zijn dat voor reeksen?  Dat word in de video  hieronder uitgelegd door middel van een voorbeeld.

                                                    .

Getallenreeksen oefentest

Loading...


Tips om te oefenen

Bij het oefenen van de getallenreeksen zijn een paar dingen belangrijk:

-Plan de oefeningen in. Je hebt dan een houvast en kunt je houden aan je eigen planning. Iedere dag een paar oefeningen maken, zorgt ervoor dat je in korte tijd snel vooruitgang boekt en dat motiveert je.

-Zorg dat je de tijd neemt om te oefenen.

-Pak op tijd pauze. Te lang focussen en staren naar een scherm kan ook teveel zijn, wissel het oefenen daarom af.

-Wissel de getallenreeksen af met andere testen. Er zijn meerdere testen die je tegen kunt komen bij een assessment. Als je voorafgaand weet welke testen je krijgt, kun je deze ook plannen en zo de testen afwisselen.

-De getallenreeksen test moet je onder tijdsdruk maken. Oefen geruime tijd om de tijdsdruk aan te kunnen.

Nog meer getallenreeksen oefenen

Wil je nog meer getallenreeksen oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen