Your code hereRedactiesommen oefenen | gratis oefeningen, voorbeelden en tips!

Redactiesommen oefenen

Redactiesommen oefenen

Redactiesommen oefenen voordat je een assessment gaat maken is een goede keuze. Een andere naam voor deze sommen zijn verhaaltjessommen. Er zit een som verwerkt in een verhaaltje, je kent deze sommen nog wel van de basisschool. Deze sommen zijn een onderdeel van de capaciteitentest. Voordat je de redactiesommen kunt maken is het belangrijk dat je beschikt over de basiskennis van wiskunde. Hierdoor kun je de sommen beter oplossen. Op deze pagina komt het volgende aan bod.

Inhoudsopgave

assessment training banner

Redactiesommen uitleg

Bij de redactiesommen is er een som in een verhaal verwerkt. In de tekst staat relevante en minder relevante informatie. Het is dan belangrijk dat jij gaat filteren welke informatie belangrijk is om de sommen op te lossen en welke informatie je kunt vergeten. Het betreft meestal geen lastige berekening die je uit moet voeren. Het is alleen van belang dat je de juiste informatie er uit gaat filteren om de som op te lossen. We leggen het je graag uit aan de hand van een voorbeeld en dan kun je zien hoe je stapsgewijs een som uit kunt rekenen.

Redactiesommen oefentest

Loading...

Redactiesommen tips

-Het is belangrijk dat je eerst de vraag doorneemt. Het kan zijn dat je een bepaalde tijdsdruk ervaart en dat je het daarom lastig vindt om alles rustig door te nemen. Maar toch is dit het belangrijkste van alles en hetgeen waar je mee moet beginnen. Als je de vraag verkeerd leest, dan filter je er ook de verkeerde informatie uit.

-Het is dus belangrijk dat je het verhaaltje in een keer goed en ook zorgvuldig door gaat nemen. Tip: De vraag lees je eerst door en dan pas het verhaaltje. Je weet dan namelijk al waar je je op moet focussen en kunt dan ook gerichter het verhaaltje lezen. Je weet welke informatie voor jou van belang is en aan welke inhoud je geen aandacht hoeft te schenken.

-Het is van belang dat je de sommen gaat oefenen, dit kan alleen als je er tijd voor vrij maakt.

Nog meer redactiesommen oefenen

Wil je nog meer redactiesommen oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen