Your code here Breuken en het assessment | Dit moet je weten
13 december 2021 

Breuken

Breuken

Breuken kom je steeds vaker tegen tijdens een assessment, met name als je de capaciteitentest af moet leggen. Het is hier een vast onderdeel van. Voordat je met breuken kunt rekenen, moet je wel weten wat een breuk is en welke regels er gelden tijdens het berekenen van een som.  Op deze pagina komt het volgende aan bod.

Inhoudsopgave

assessment training banner

Breuken uitleg

Voordat je met de breuken aan de slag gaat, dien je te weten wat breuken zijn. Bij breuken heb je een getal boven de streep staan en dat is de teller en er staat een getal onder de streep en dat is de noemer.

  • De noemer geeft aan in hoeveel delen iets is verdeeld.
  • De teller zegt hoeveel delen er van de noemer gekozen zijn.

Breuken oefentest

Loading...


Breuken tips

Het oefenen van de breuken is erg belangrijk voordat je het assessment gaat maken. Vaak is het een kwestie van je geheugen opfrissen. Weet wat je kunt verwachten tijdens de toets en vervolgens kun je aan de slag met de stof.

  • Zorg dat je alles over breuken weet en oefen alle mogelijke manieren die op deze pagina aan bod zijn geweest. Door te herhalen weet je wat er van je wordt verwacht en zo kun je sommen gemakkelijker oplossen.
  • Wissel af met oefenen, er zijn meer onderdelen dan alleen de breuken die je moet oefenen. Door af te wisselen zorg je ervoor dat het niet saai wordt.
  • Blijf het onderdeel van de breuken wat je al kent ook herhalen, dan kun je namelijk op snelheid oefenen en zo kun je meer sommen oplossen binnen een bepaalde tijd.
  • Oefen ook onder tijdsdruk, de kans is groot dat je binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk vraagstukken goed op moet lossen. Als je hiermee oefent, blijf je ook tijdens de test rustig                                                                                                                                                                                                                                                     .    


Nog meer breuken oefenen

Wil je nog meer breuken oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen