Your code hereAntoniemen | Vind hier wat je kunt verwachten
13 oktober 2015 

Antoniemen

Antoniemen

Antoniemen zijn steeds vaker een onderdeel van de capaciteitentest. Een andere naam voor de antoniementest is de tegenovergestelde woorden test. De test wordt ingezet om de kennis van de tegenovergestelde woorden in kaart te brengen van de kandidaten. Op deze pagina komen de volgende onderdelen aan bod:

Inhoudsopgave

assessment training banner

Antoniemen uitleg

Antoniemen oefentest

Loading...

Tips antoniemen oefenen

Het kan zijn dat er lastige woorden in de test aanwezig zijn. Wat kun je daaraan doen? Gelukkig kun je vooraf de antoniemen oefenen. Je moet er voor zorgen dat je woordenschat erg groot is. Je kunt antoniemen oefenen door je woordenschat continu te vergroten (niet alleen belangrijk voor deze test). Eigenlijk ben je daar dagelijks mee bezig, maar je kunt er ook voor de test extra aandacht aan besteden. Je kunt je woordenschat namelijk op verschillende manieren verbeteren:

  • Veel lezen. Door te lezen leer je nieuwe woorden kennen en de woorden die je niet kent, kun je dan maar beter opzoeken. Noteer de woorden die je niet kent. Je kunt proberen aan de hand van de context achter de betekenis van de woorden te komen. Lukt dat niet, dan is er altijd een woordenboek wat je kunt gebruiken om achter de betekenis te komen.
  • Veel praten met anderen. Hierdoor leer je nieuwe woorden kennen en je kunt als je de betekenis niet kent direct aan de ander vragen wat hij bedoelt.
  • Woorden waarvan je de betekenis niet kent opzoeken. Je hebt niet altijd direct tijd om vreemde woorden op te zoeken. Daarom kun je maar beter een lijstje maken van de woorden die je niet kent en de betekenis later opzoeken.
  •  Er is nog een andere manier om de woordenschat te vergroten en dat is door synoniemen te gebruiken. Je leert hierdoor veel verschillende, nieuwe woorden. Je moet niet van jezelf verlangen dat je alle nieuwe woorden in een keer kunt onthouden. Je moet proberen om nieuwe woorden in de praktijk te gebruiken, dan kun jij je deze namelijk sneller eigen maken.

Nog meer antoniemen oefenen

Wil je nog meer antoniemen oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen