Your code hereSyllogismen oefenen | Oefen hier gratis syllogismen bekijk de videos
10 november 2021 

Syllogismen oefenen

Syllogismen oefenen

Wil je syllogismen oefenen? Dan is het op de eerste plaats belangrijk om te weten wat syllogismen zijn. Op deze pagina krijg je uitleg over syllogismen en de betekenis, je krijgt uitleg aan de hand van een voorbeeld en je krijgt diverse tips, die je tijdens het oefenen toe kunt passen. Daarnaast krijg je hier de kans om zelf te oefenen en vind je hier oefeningen met antwoorden ter controle van je eigen antwoorden. Je weet op die manier hoe het is gesteld met jouw kennis. Door de syllogismen te oefenen zal de kennis ervan zich verder uitbreiden en daarvan ervaar jij het voordeel tijdens de test.

Inhoudsopgave

assessment training banner

Syllogismen uitleg

Bij de capaciteitentest kom je vaak in aanraking met syllogismen. Het is een populair onderdeel van de test en dat vraagt dus om een goede voorbereiding. Maar weet jij wat syllogismen zijn?  In de video hieronder wordt dat uitgelegd.
Syllogismen oefentest

Loading...

Syllogismen tips

Er zijn verschillende syllogismen tips die je toe kunt passen tijdens het oefenen. Als je je goed voor wilt bereiden, dan raden we je aan om de tips goed door te nemen. Zo oefen je efficiënt, waardoor jij je nog beter voorbereidt op de echte test met een goede score als resultaat.

Controleren

Als je een conclusie hebt getrokken, is het goed om jezelf nog even te controleren.  Blijf echter geen minuten bij een vraag hangen, maar weet wel dat controleren van belang is om vergissingen en/of slordigheidsfoutjes te voorkomen.

Logica

Het gaat bij het syllogismen oefenen niet om de werkelijkheid, veel dingen zullen tegen je gevoel ingaan. Let er op dat het echt alleen om de logica draait.

Afwisselen met andere onderdelen

De capaciteitentest bestaat uit verschillende onderdelen en de onderdelen kunnen worden voorbereid. Maak een duidelijke planning van de onderdelen, die je allemaal tijdens de test moet maken en wissel af wat betreft het oefenen.

Oefenen

Door de syllogismen te oefenen leer jij een bepaalde tactiek, zodat je niet naar de werkelijkheid gaat kijken.

Informatie die je hebt

Welke informatie heb je?  Kijk echt alleen naar de informatie die jij hebt en baseer daar je conclusie op. Dit moet je oefenen om er goed in te worden.

Nog meer syllogismen oefenen

Wil je nog meer syllogismen oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. bekijk hieronder onze trainingspakketten.

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen