Your code here Kubussen oefenen | gratis kubussen oefenen + uitleg, voorbeelden en tips!
11 november 2021 

Kubussen oefenen

Kubussen oefenen

Kubussen oefenen kan je heel goed helpen om je voor te bereiden op een assessment. Het is belangrijk dat je ruimtelijk inzicht goed is. We leggen het je allemaal graag uit over kubussen uitleg en speciale tips, die je toe kunt passen als je de test moet maken. Je krijgt hier de kans om vraagstukken op te lossen, zodat je ziet wat je nog moet oefenen en wat je al goed beheerst. Ga nu de kubussen oefenen en zo kun je jouw resultaten echt verbeteren! Een goede voorbereiding is het halve werk, begin nu met het doornemen van onderstaande informatie:

Inhoudsopgave

assessment training banner

Kubussen uitleg 

  • Je kunt allerlei soorten kubussen tegenkomen tijdens je assessment. Het is daarom van belang dat je je voor gaat bereiden op alle soorten en maten kubussen. We leggen je graag uit hoe deze kubussen werken en waar je op moet letten. 

Kubus oefentest 

Loading...

Tips om te oefenen

-Zorg dat je de basis goed beheerst. Bij de kubussen zijn er oefeningen voor beginners en gevorderden. Het beste kun je vooraan beginnen, dus bij de basis. Als je de basis namelijk goed beheerst, kun je doorgaan naar een volgend niveau. Als je merkt dat sommige onderdelen toch nog wat lastig zijn, ga dan een stapje terug. 

-Vraag hulp als je er niet uit komt.  Zorg er voor dat je voor jezelf duidelijk hebt wat je goed beheerst en waar je niet uit komt. 

-Begin gemakkelijk en maak het dan steeds moeilijker als je de stappen goed beheerst. 

-Oefen op verschillende momenten van de dag. Maak een planning  wanneer je gaat oefenen. 

-Oefen niet te lang achter elkaar, meerdere kortere sessies op een dag zijn effectiever. 

-Oefen onder tijdsdruk. Sommige testen moet je binnen een bepaalde tijd maken.  Door te oefenen kun je leren onder tijdsdruk te presteren. Je bent hierdoor minder onzeker tijdens de echte test.

-Vul altijd een antwoord in, niets invullen is altijd fout!

-Controleer de opgave altijd voordat je doorgaat naar de volgende. Hierdoor voorkom je dat je onnodig fouten maakt, door snelheid of onoplettendheid!

-Zorg voor voldoende motivatie door er aan te denken waarom je oefent. 

Nog meer kubussen oefenen?

Wil je nog meer kubussen oefenen? doe dan de  assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.


Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen