Your code here Analogieën test gratis | maak de gratis test hier!
29 januari 2016 

Analogieën test gratis

Analogieën test gratis

De analogieën test gratis oefenen, dat wil jij toch ook? Het is belangrijk dat je met oefenen op tijd gaat beginnen. Op deze website kun je gratis een test maken en dat is in jouw voordeel. Als je binnenkort een assessment moet maken, is het fijn dat je daar optimaal voor kunt oefenen. Je kunt verschillende testen voorbereiden, waaronder de analogieën test. Het beste kun je alle onderdelen die je kunt voorbereiden, ook echt oefenen. Je vergroot hierdoor voor jezelf de kans op een baan als je gaat solliciteren. 

Inhoudsopgave

assessment training banner

Analogieën uitleg

Analogieen oefentest


Analogieen oefentest

Analogieën test tips

Goede voorbereiding is het halve werk. Als je weet wat er van je wordt verwacht, ben je wat meer gerustgesteld en begin je met minder stress aan de toets. Je kunt hier iedere dag een paar keer oefenen om dat te bereiken. Je hoeft geen uren aan een stuk te oefenen, maar het is wel goed om iedere dag even te oefenen, zodat je snelheid gaat ontwikkelen. Je hebt snel genoeg door wat er van je wordt verwacht en dan kun je meer vraagstukken oplossen binnen de tijd die je krijgt tijdens de test. 

Neem de tijd om je voor te bereiden. Je kunt niet alles binnen een dag leren. Plan de voorbereidingstijden daarom in en zorg dat je iedere dag even de tijd neemt om te oefenen. Je zult merken dat je na een tijdje oefenen goed vooruit gaat en dat motiveert de regelmaat en de vaart er in te houden.

Nog meer analogieën oefenen

Wil je nog meer analogieën oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk hieronder onze trainingspakketten.

 

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen