Your code here VodafoneZiggo Assessment Oefenen?|Ga Voorbereid het assessment in!
Je hebt je motivatiebrief en CV ingeleverd en wacht op een antwoord. Ineens is het daar: je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek moet je je altijd van je goede kant laten zien, zodat je tot een van de beste kandidaten kunt behoren. Want dan begint het echte werk pas. Je wordt uitgenodigd voor het assessment. Het VodafoneZiggo assessment kan aantonen of je alle vaardigheden bezit om aan de slag te kunnen bij de baan waarnaar je gesolliciteerd hebt. Je kunt je daarom het beste op alles voorbereid hebben. 

Inhoudsopgave


VodafoneZiggo

Nieuwe kennis dankzij het VodafoneZiggo assessment

Het VodafoneZiggo assessment zorgt ervoor dat medewerkers op de juiste plaats zitten. Dat is ook nodig als je naar de werkzaamheden kijkt. Er zijn verschillende afdelingen binnen het bedrijf, waar allemaal andere expertises voor nodig zijn. Iedere dag moet er nieuwe kennis opgedaan worden, waarbij iedereen de mogelijkheid heeft om zichzelf te blijven ontwikkelen. De doorgroeimogelijkheden worden hierdoor uitgebreid en iedereen heeft de kans om iets te doen met de kwaliteiten. Het assessment wijst uit welke kwaliteiten er zijn en waaraan gewerkt kan worden voor de toekomst. 


Realistische doelen aan de hand van een vragenlijst

Het VodafoneZiggo assessment bestaat uit verschillende onderdelen. Een daarvan is een persoonlijkheidsvragenlijst. Hierin worden jou verscheidene vragen gesteld over jou als persoon, je motivatie en welke doelen je voor jezelf hebt gesteld in de toekomst. Het is immers van belang dat je realistische doelen hebt voor jouw loopbaan. Al deze antwoorden worden samengebundeld en geanalyseerd, zodat er een helder beeld ontstaat. Daarna ga je door met vragen en testen over jouw vaardigheden en competenties. De sterke en zwakke punten komen hierbij naar voren en je kunt gelijk zien of je de vaardigheden bezit die nodig zijn voor de functie. 


Jezelf bewijzen in de praktijk</h2

In sommige gevallen moet je jezelf ook in de praktijk laten zien. Het VodafoneZiggo assessment maakt hierbij gebruik van praktijksimulaties of een presentatie. Het is hierbij van belang dat je jouw vaardigheden en competenties in de praktijk aantoont. Al jouw handelingen worden hierbij nauwlettend in de gaten gehouden en beoordeeld. Je zult daarom jouw beste beentje voor moeten zetten om dit onderdeel tot een goed einde te komen. De uitkomst van de praktijkopdracht is minder belangrijk dan de vaardigheden die je hiermee laat zien. 


Een positief gesprek met de manager

Uiteindelijk worden de resultaten van het VodafoneZiggo assessment beoordeeld en intern besproken. De resultaten tonen niet alleen of je de vaardigheden bezit die nodig zijn voor de functie, maar ook of je binnen het bedrijf past. De beste kandidaten worden uiteindelijk uitgenodigd voor een gesprek met de toekomstige manager. Je moet jezelf hier nog een keer laten zien, voordat je de daadwerkelijke uitslag te horen krijgt. Als het positief is, kun je de arbeidsovereenkomst verwachten. Soms kan het zijn dat een andere vacature beter bij je past. Ook dan worden de mogelijkheden besproken. Ben je het niet geworden? Dan kun je aan de hand van jouw resultaten verder ontwikkelen voor de komende situaties. 

Artikelen in VodafoneZiggo assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen