Your code here VELUX Assessment oefenen?|oefen online assessment en capaciteitentest

Inhoudsopgave


Het VELUX assessment voorkomt donkere zolders. VELUX Groep, ons moederbedrijf, is opgericht in 1941 en in 1942 is het eerste dakraam onder de naam VELUX gemonteerd. Ruim 75 jaar na de oprichting is zij actief met productie en distributie in meer dan 40 landen. Het assortiment bestaat uit dakramen en raamdecoratie voor dakramen.

VELUX


Het VELUX assessment breidt zich verder uit

Sinds 1957 is ons moederbedrijf actief in Nederland en de Nederlandse vestiging werd in 1988 in De Meern geopend. We maken producten om meer ruimten in huis of op kantoor op een gezonde manier te kunnen gebruiken: met binnenkomst van zonlicht en mogelijkheden tot ventilatie.

 

Ons 80 medewerkers in Nederland werken allemaal vanuit ons hoofdkantoor. Door onze accountmanagers en monteurs hebben wij de landelijke distributie en het onderhoud onder controle. Daarnaast geven wij onze medewerkers de mogelijkheid om te groeien door ze te stimuleren zichzelf op alle gebied te ontwikkelen. Om de juiste medewerker op de juiste plaats te krijgen, maken wij tijdens onze sollicitatieprocedure gebruik van een assessment.

 


Wie ben jij?

Je kunt jouw sollicitatie online indienen door met jouw motivatie en curriculum vitae te reageren op een vacature. Wij bekijken jouw informatie en nodigen de beste kandidaten uit voor een eerste gesprek. Gaat dit gesprek goed, dan gaat de sollicitatieprocedure door met een assessment.

 

Tijdens het assessment krijg jij vragen en op basis van jouw antwoorden geef jij een indruk van jouw persoonlijkheid, jouw innerlijke drive en jouw carrière-ambities. Vervolgens krijg je nog meer vragen en een aantal korte testen om jouw vaardigheden en competenties te inventariseren. Ook blijken hieruit de punten waarin jij al uitblinkt en de punten waar je nog aan kan werken. Soms is een gesprek met een psycholoog ook een onderdeel van het assessment. Afhankelijk van de functie waarop jij gesolliciteerd hebt, is meer inzage in jouw werkwijze nodig. Je gaat dan meewerken aan praktijksimulaties.

 


Kunnen we samen?

De uitslag van het assessment geeft ons duidelijkheid over de vragen of jij binnen onze organisatie past en of jij ook geschikt bent voor de functie die jij ambieert. De kandidaat die hierbij het beste uit de bus komt, gaat kennismaken met de eventuele toekomstige manager. Gaat dat gesprek voor beiden naar wens, dan volgt een aanbod. Is een andere kandidaat er met de baan vandoor gegaan, dan kunnen we bekijken of een andere vacature bij jou past. Je wordt vervolgens aan die manager voorgesteld en bij wederzijds goedkeuren volgt een aanbod. De uitslag van het assessment blijft in jouw personeelsdossier. Het wordt bij iedere beslissing over ontwikkelings- en carrièremogelijkheden geraadpleegd om de keuze te kunnen onderbouwen.

 


Kunnen we niet samen?

Krijg je geen aanbod, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt met de uitslag van het assessment een nieuwe strategie hanteren voor jouw sollicitaties: met een compleet geactualiseerde curriculum vitae en de sollicitatie op de functie die bij jouw profiel aansluit, kan je vast ergens anders aan het werk. In de uitslag lees je bovendien welke cursussen jij kunt gaan doen om jezelf nog verder te onderscheiden.

Artikelen in VELUX assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen