Your code hereVan Doorne Assessment Oefenen?|Vergroot je Kans op Succes!

Inhoudsopgave


Naamsbekendheid dankzij het Van Doorne assessment. Wij zijn een advocaten-, notaris en belastingadvieskantoor met een vestiging in Amsterdam en Londen. Onze juridische experts hebben ook over onze grenzen goede naamsbekendheid opgebouwd, waardoor wij beschikken over een groot netwerk van niet gelieerde kantoren. Op deze manier kunnen wij ook in het buitenland onze relaties bedienen.

Van Doorne


Het Van Doorne assessment is een blijvende partij

Samen met onze relaties bouwen wij naar een duurzame toekomst. Een duurzame toekomst voor onze omgeving, maar zeer zeker ook een duurzame relatie in de toekomst met onze relaties. Wij schromen niet om andere kantoren over de landsgrenzen in te schakelen om onze relaties ook daar duurzaam te helpen.

 

Met onze medewerkers willen we ook graag een duurzame relatie. Belangrijke uitgangspunten daarbij zijn: gewoon jezelf kunnen zijn, jezelf verder kunnen ontwikkelen als je dat wilt en carrière maken binnen ons bedrijf. Voor ons is daarom van belang dat wij de juiste mensen aannemen. Wij maken dan ook gebruik van een assessment tijdens onze sollicitatieprocedures.

 


Wat voor een partij ben jij?

Laat ons zien welke toegevoegde waarde jij voor ons kunt hebben door jouw motivatie en curriculum vitae online achter te laten bij een door jouw gewenste openstaande functie. Onze recruiters bekijken of je een geschikte partij voor ons bent en nodigen uit alle reacties de beste kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek. Gaat dit gesprek goed, dan ga je deelnemen aan een assessment om verder te komen in het sollicitatieproces.

 

Wij werken met online-assessments, dus ga op een voor jou prettige plek zitten achter de computer met internet. Het eerste gedeelte bestaat uit vragen. Hieruit kunnen conclusies over jouw persoonlijkheid, jouw drijfveren, jouw voorkeur van werken en ambities getrokken worden. Belangrijk uitgangspunt hierbij is dat wij willen ontdekken of jij binnen ons team past. Het tweede gedeelte bestaat uit vragen en testen. Hier volgen conclusies uit over jouw vaardigheden, competenties en mogelijkheden je verder te ontwikkelen. Hierbij willen we graag ontdekken of jij geschikt bent voor de door jou gewenste functie. 

 


Zijn wij duurzame partijen voor elkaar?

We zien in de uitslag van het assessment of jij binnen onze organisatie en de door jou gewenste functie past. Nu nog de klik met het daadwerkelijke team waarin jij gaat werken en met de manager. Dit gaat blijken tijdens het laatste gesprek. Gaat dit goed, dan doen wij jou een aanbod. Ben jij net niet de gelukkige geworden, dan kunnen we kijken of jij binnen een andere functie zou passen. Is die klik met het team en de manager er ook, dan kan je daar aan de slag. Het assessment dient voor jouw verdere loopbaan bij ons als leidraad bij de keuze voor bijscholing en ontwikkeling. Op deze manier kom jij steeds dichter bij het verwezenlijken van jouw ambitie.

 


Gaat het geen duurzame samenwerking worden?

Als we besluiten niet verder met elkaar te gaan, vernietigen wij ons dossier over jou. Jij kunt zelf de weg naar de verwezenlijking van jouw ambities bepalen door de uitslag van het assessment te volgen. Natuurlijk kan je ook gelijk solliciteren op de functie die qua wensen en profiel matched met jou zodat je ergens anders duurzaam aan de slag kunt.

Artikelen in Van Doorne assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen