Your code here Utrechtzorg.nl Assessment Oefenen?|Bereid je Optimaal Voor!
Solliciteren is niet eenvoudig. Het begint immers al met het opstellen van jouw CV en motivatiebrief, waarna je uitgenodigd kunt worden voor een eerste gesprek. Ook uit dit gesprek moet blijken of je een geschikte kandidaat kunt zijn voor een bepaalde functie. Een werkgever kan dan bepalen of je doorgaat naar een assessment, waarin jouw vaardigheden en competenties beter in kaart gebracht kunnen worden. Een van de assessments waar je mee te maken kunt krijgen is het Utrechtzorg.nl assessment. Werken in de zorg betekent immers ook op alles voorbereid zijn. Zo ook voor het assessment. 

Inhoudsopgave


Utrechtzorg.nl

Het Utrechtzorg.nl assessment leert jou werken

Het Utrechtzorg.nl assessment is bedoeld voor werknemers die willen werken en leren. Je moet immers van alle markten thuis zijn om in de geestelijke gezondheidszorg, beschermd wonen en de maatschappelijke opvang te kunnen werken. Er moet een goede balans zijn en je bent continu flexibel aan het werk. Samen met een team sta jij dag en nacht klaar om iedereen van de juiste zorg te kunnen voorzien, waardoor je ook jouw vaardigheden in moet kunnen zetten. Zodra je door bent naar de assessmentronde is het daarom belangrijk dat je je altijd van je beste kant laat zien. Echter is het ook belangrijk om hierbij dicht bij jezelf te blijven. 


Pas jij binnen het bedrijf

Het Utrechtzorg.nl assessment wordt volledig naar de functie ingericht. Het kan daarom altijd zijn dat je een andere invulling krijgt dan een andere kandidaat. Je kunt het assessment online maken, waardoor je in alle rust kunt werken en de vragen kunt beantwoorden. De vragenlijsten moeten een goed beeld van jou als persoon geven. Jouw persoonlijkheid, motivatie en ambities worden daarom onder de loep gelegd. Op basis hiervan wordt gekeken of je binnen het bedrijf past. Het is belangrijk dat alle vragen eerlijk in worden gevuld. Ga geen antwoorden forceren, maar zorg ervoor dat de werkgever precies weet met wie hij of zij te maken heeft. 


Een realistisch beeld van de toekomst

Na deze vragenlijst ga je door met andere testen binnen het Utrechtzorg.nl assessment. Hierbij komen voornamelijk de competenties en vaardigheden aan bod. Verschillende vragen toetsen ook allemaal andere vaardigheden. Zo kan er een analyse opgesteld worden en komen jouw sterke en zwakke punten op papier te staan. Je hoeft je niet te schamen voor zwakke punten, want iedereen heeft ze. Het belangrijkste is dat je de juiste drive hebt om jezelf te blijven ontwikkelen en dat dit ook haalbaar is binnen het bedrijf. Uiteraard moeten de gewenste vaardigheden en competenties wel op het juiste niveau zijn om de functie te kunnen vervullen. 


Meerdere mogelijkheden dankzij de resultaten

De uitslag van het Utrechtzorg.nl assessment bepaalt uiteindelijk of je binnen het bedrijf past. Alleen de beste wordt uitgenodigd voor een laatste gesprek, waarbij er gekeken wordt of er een klik is tussen de leidinggevende en jou als werknemer. Pas wanneer ook dit gesprek goed gaat, kun je verzekerd zijn van de baan en krijg je een aanbod. Ook als je niet bij de functie past waarnaar je gesolliciteerd hebt, maar wel bij een andere functie kan er een aanbod gedaan worden. Uiteindelijk gaat het erom dat je op de juiste plek zit en jezelf kunt blijven ontwikkelen aan de hand van de resultaten van het assessment. Deze worden daarom altijd bewaard voor eventuele doorgroeimogelijkheden. 

Artikelen in Utrechtzorg.nl assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen