Your code here USG Restart Assessment Oefenen?|Begin Vandaag Nog met Oefenen!

Inhoudsopgave


Het USG Restart assessment is er voor werknemers en werkgevers. Wij helpen werknemers aan een baan te komen door ze te helpen bij het solliciteren. Werkgevers helpen wij met het vinden van de juiste werknemers, maar ook bij het beëindigen van een arbeidsrelatie met een werknemer

USG restart


Dankzij het USG Restart assessment met plezier naar je werk

Wij helpen werknemers bij het vinden van hun droombaan. Dat doen we door sollicitatietips, maar ook door begeleiding bij ontslag of begeleiding na een langdurige afwezigheid op de arbeidsmarkt. Voor werkgevers kunnen wij op zoek gaan naar nieuw personeel, maar ook als sparringpartner voor HR-vraagstukken ingezet worden. We kunnen zelfs de benodigde acties uit handen nemen.

 

Onze medewerkers weten als geen ander hoe fijn het is om je gewaardeerd te voelen op de werkvloer en om op de juiste stoel op de juiste werkvloer te zitten. Ze werken dagelijks met werknemers en werkgevers die naar deze situatie toe aan het werken zijn. Wij vinden de juiste medewerker op de juiste plek binnen onze organisatie door al tijdens de sollicitatieprocedure gebruik te maken van een assessment.

 


Wat geeft jou plezier in jouw werk?

Jouw droombaan gevonden op onze site? Laat ons dan online weten waarom en voeg jouw curriculum vitae daarbij. Onze recruiters bekijken jouw motivatie en geschiktheid en nodigen jou dan uit voor een kennismakingsgesprek. Worden we beiden enthousiast, dan vragen wij jou om een online assessment te gaan doen.

 

Op een voor jou fijne plaats, waar jij rustig achter een computer met internet zit, maak je het assessment. Het assessment bestaat uit twee fases. De eerste fase bestaat uit vragen. Uit jouw antwoorden worden gegevens over jouw persoonlijkheid, jouw wensen en voorkeuren en jouw ambities gefilterd. Het geeft ons een goed beeld of jij binnen ons team past en wat wij zeker in huis moeten hebben om jou op de juiste plek te houden. De tweede fase toetst jouw vaardigheden en competenties. Op vragen als welke punten moet je nog perfectioneren en zijn jouw ambities haalbaar, krijgen we antwoord. Het assessment is speciaal voor de functie waarop jij gesolliciteerd hebt gemaakt. Deze fase geeft dus ook inzicht of jij geschikt bent voor de functie waarop jij gesolliciteerd hebt.

 


Hebben we samen plezier in ons werk?

De uitslag van het assessment geeft ons duidelijk aan of jij voor ons dé werknemer bent en of wij voor jou dé werkgever zijn. Ook weten we nu of de functie de juiste plek binnen onze organisatie is. Is dit het geval, dan ga je in gesprek met de teamleider van het team waarin jij wellicht werkzaam gaat worden. Klikt dit ook, dan volgt het aanbod. Pas je wel bij ons als werknemer, maar niet binnen de functie, dan bespreken we of een andere openstaande functie jou wel blij kan maken. Gaat het gesprek met die teamleider goed, dan krijg je voor die baan een aanbod.

 


Gaan we plezierig werken zonder elkaar?

Passen we toch niet bij elkaar, dan vernietigen wij jouw gegevens. Jij kunt met de uitslag van het assessment werk maken van jouw toekomst. Ga je de genoemde punten perfectioneren of ga je gelijk op zoek naar een baan waar jij wel plezierig werken kunt?

Artikelen in USG Restart assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen