Your code hereTetra Pak Assessment Oefenen?|Bereid je optimaal voor!
De voedingswaarde bij producten is altijd belangrijk. Om deze te kunnen waarborgen moeten alleen de beste mensen in dienst genomen worden. Tetra Pak maakt daarom gebruik van een strenge sollicitatieprocedure, waardoor alleen de besten aangenomen worden. Dit betekent ook dat er voor jou meer bij komt kijken dan alleen het inleveren van jouw CV en sollicitatiebrief. Na een eerste gesprek word je daarom uitgenodigd om het Tetra Pak assessment af te leggen. Je kunt jezelf hier goed op voorbereiden om een goede indruk achter te laten op jouw potentiële werkgever. 

Inhoudsopgave


Tetra

Het Tetra Pak assessment voor iedere werknemer

Het Tetra Pak assessment zorgt ervoor dat het totaalplaatje klopt. Zo wordt er niet alleen gestreefd naar een goed eindproduct, waarbij de voedingswaarde en de smaak van voedsel worden behouden, maar ook dat iedere medewerker op zijn plek zit binnen het bedrijf. De verschillende fases in het leven maken hierbij niet uit. Alle medewerkers hebben kwaliteiten die elkaar aan kunnen vullen. Om de kwaliteiten op papier te krijgen, wordt het assessment ingezet. Deze toetst alle vaardigheden en competenties zodat er een duidelijk beeld komt van wat jij kent en kunt. 


Jouw functioneren onder de loep gelegd

Het Tetra Pak assessment begint met een interview met een psycholoog. Deze vraagt jou alles over jouw persoonlijkheid, voorkeur van werken, toekomstwensen en waarden en normen. Deze zijn van belang om een goed beeld te krijgen van jou als persoon en hoe je op de werkvloer zou kunnen functioneren aan de hand van jouw persoonlijkheid. Daarna ga je door met een aantal testen die moeten uitwijzen welke vaardigheden en competenties je bezit. De psycholoog maakt hier een uitgebreid verslag van en schrijft daarbij ook op wat jouw sterke en zwakke punten zijn. Zo weet je ook direct waar je aan kunt gaan werken in de toekomst. 


Altijd met een goede oplossing komen

Voor sommige functies wordt bij het Tetra Pak assessment nog gebruik gemaakt van een praktijkopdracht. Dit is een simulatie van de praktijk, waarbij vaak een rollenspel komt kijken. Dit rollenspel wordt uitgevoerd met een tegenspeler. Je kruipt in de huid van de persoon die jouw functie vervult en moet aan de hand van jouw vaardigheden en competenties de situatie naar eigen hand zetten en met een goede oplossing komen. Jouw handelingen worden hierbij stuk voor stuk beoordeeld, zodat er een goed beeld ontstaat en men er zeker van is dat je de functie naar behoren uit zou kunnen voeren. 


Je kunt aan de slag

De uitslag van het Tetra Pak assessment wordt intern besproken. Ook worden de resultaten vergeleken met de andere kandidaten, zodat er gekeken wordt wie het beste binnen de organisatie past en wie de functie het beste uit kan voeren. De beste kandidaat wordt voor een laatste gesprek uitgenodigd. Hierbij wordt er kennis gemaakt met de manager en worden de wensen uitgesproken. Als ook dit gesprek goed verloopt, kun je beginnen bij het bedrijf. Mocht blijken dat je wel bij de organisatie past, maar niet bij de functie, dan kan er ook gekeken worden of er nog een andere functie open staat. Zo zijn er altijd mogelijkheden voor jouw carrière. 

Artikelen in Tetra Pak assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen