Your code hereTempur Assessment Oefenen?|Ga Voorbereid het Assessment In!

Inhoudsopgave


Het Tempur assessment zorgt voor een goede nachtrust. Het materiaal van onze matrassen zijn uitgevonden door NASA. Door onze onderzoekers zijn ze verder ontwikkeld en klaargemaakt voor particulier gebruik. Wij verkopen matrassen, kussen, bedden en hulpmiddelen om lekker te zitten.

 

Tempur

Dankzij het Tempur assessment lig je niet wakker

Onze matrassen passen zich aan degene die erop ligt aan en geven daardoor een goede ondersteuning. Het materiaal reageert ook op warmte en vorm. Wij hebben al onze producten getest en doorontwikkeld om onze klant jarenlang te kunnen laten genieten van een goede nachtrust.

 

Dankzij onze gespecialiseerde werknemers zijn wij waar we nu gekomen zijn. Een innovatie en creatieve blik is een vereiste om bij ons te werken. Wij geven onze medewerkers daarom ook alle medewerking om zichzelf op persoonlijk en vaktechnisch gebied te ontplooien. Dat is één van de redenen waarom wij al tijdens het sollicitatieproces gebruik maken van een assessment.

 


Wil jij ook niet wakker liggen?

Wil je bij ons komen werken, laat ons dit dan weten door jouw motivatie met curriculum vitae online achter te laten bij een vacature. Onze recruiter bekijkt jouw reactie zorgvuldig en nodigt uit alle reacties de beste kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek. Gaat dat gesprek goed, dan gaan we verder in de vorm van een assessment.

 

Tijdens het assessment worden jou allemaal vragen gesteld. Uit deze vragen worden voor ons belangrijke gegevens over jouw persoonlijkheid, jouw innerlijke motivatie en jouw toekomstperspectief gehaald. Vervolgens krijg je nog meer vragen en een aantal testen. Deze antwoorden geven ons inzicht in jouw vaardigheden en competenties. Ook jouw sterke en minder sterke punten komen naar voren en of jouw toekomstperspectief realistisch is. Soms is een gesprek met een psycholoog nodig om het beeld van jou helemaal compleet te krijgen. Afhankelijk van de door jou geambieerde functie vragen wij jou deel te nemen aan een praktijksimulatie, zoals een rollenspel.

 


Slapen wij samen lekker?

De uitslag van het assessment geeft ons aan of jij bij onze organisatie past en of jij ook binnen het functieprofiel valt. Wij kiezen de beste kandidaat om voor te stellen aan de manager van de geambieerde functie. Gaat dit gesprek goed, dan komt er van onze kant een voorstel. Ben jij het niet geworden, dan kunnen we samen kijken of jij bij een andere vacature een betere kans maakt. Je wordt dan alsnog voorgesteld aan die manager en wellicht volgt daar een voorstel van onze kant uit. De uitslag van het assessment blijft actueel binnen jouw personeelsdossier. Hierin is overduidelijk aangegeven welke ontwikkelingen of cursussen jij moet ondergaan om verder te komen in jouw carrière.

 


Toch maar niet samen?

Besluiten we ieder onze eigen weg te gaan, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt met het waardevolle verslag van het assessment bekijken welke stappen jij het beste kunt zetten. Ga je aan de slag met jouw curriculum vitae en vervolgens solliciteren op een functie die matched met jouw profiel of ga je de eerste stap in jouw ontwikkeling zetten door jouw minder sterke punten aan te pakken?

Artikelen in Tempur assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen