Your code here Telegraaf Media Groep assessment Oefenen?|Vergroot je Kans op Succes!
Werken binnen de media is niet altijd eenvoudig. Niet alleen brengt het veel informatie met zich mee, ook ben je continu bezig om jezelf te ontwikkelen binnen het werkveld. Je moet daarom altijd de juiste kennis en motivatie bevatten om aan de slag te kunnen gaan. Omdat werkgevers vaak veel sollicitaties binnenkrijgen voor een functie, wordt gebruik gemaakt van het Telegraaf Media Groep assessment. Aan de hand van dit assessment kan er gekeken worden wie de beste kandidaten zijn voor de functie en kun je jezelf bewijzen. Het is daarom verstandig om jezelf voor te bereiden, zodat je een goede indruk achterlaat. 

InhoudsopgaveHet Telegraaf Media Groep assessment verzorgt journalisten

Het Telegraaf Media Groep assessment is ontwikkeld om iedereen op de hoogte te kunnen houden van het laatste nieuws. Doordat er zowel op regionaal, lokaal als landelijk niveau nieuws geproduceerd wordt, moeten er veel verschillende journalisten aangenomen worden die zich voor de volle 100 procent inzetten. Een goede mentaliteit en veel verschillende vaardigheden zijn hierbij van belang. Om iedereen op de juiste plaats te krijgen, wordt er gekeken naar de resultaten van het assessment. Vanaf het moment dat je jouw sollicitatieprocedure ingaat, kun je dus weten waar je terechtkomt en hoe je door kunt groeien. 


Meerdere testen voor het eindresultaat

Jouw persoonlijkheid is van belang op de werkvloer. Daarom begint het eerste onderdeel van het Telegraaf Media Groep assessment met een vragenlijst over jou als persoon, de ideale werksituatie en de motivatie en ambities die je hebt. Niet alleen ontstaat er hierdoor een beter beeld van de persoon die je bent, ook wordt er gekeken of je binnen de organisatie past op basis van jouw eigenschappen en ontwikkelingen. Daarna ga je door aan testen over jouw vaardigheden en competenties. Deze zijn immers nodig om alle werkzaamheden uit te kunnen voeren. Ook komt er hierdoor een beter beeld van jouw sterke en zwakke punten, zodat de weg naar ontwikkeling ook vastgelegd wordt. 


Aanvullende informatie over jouw vaardigheden

Voor sommige functies zijn er nog aanvullende zaken benodigd. Daarom wordt bij het Telegraaf Media Groep assessment ook gebruik gemaakt van een praktijksimulatie. Aan de hand van deze simulatie, bijvoorbeeld door een rollenspel, wordt gekeken hoe je de vaardigheden en competenties in de praktijk inzet om een situatie naar eigen hand te zetten. Het is van belang dat je alles stap voor stap doet. Jouw handelingen worden namelijk nauwlettend in de gaten gehouden en beoordeeld. Uiteindelijk volgt ook hieruit een analyse om te zien of je alles bezit wat je in jouw sollicitatiebrief op hebt geschreven en of je daadwerkelijk aan de slag kunt gaan binnen het bedrijf. 


Werk aan jezelf

De resultaten van het Telegraaf Media Groep assessment zijn doorslaggevend voor het eindoordeel. Als blijkt dat je alles in je hebt om aan de slag te gaan, krijg je nog een laatste gesprek. Dit gebeurt met jouw toekomstige leidinggevende. Ook hier moet je jezelf nog van je beste kant laten zien. Pas wanneer het gesprek van beide kanten goed aanvoelt, krijg je een aanbod. Als je aan de slag bent gegaan, kun je jezelf altijd blijven ontwikkelen door middel van cursussen en trainingen. Zo kun je jouw verbeterpunten omzetten in kwaliteiten en aan de weg van succes werken. 

Artikelen in Telegraaf Media Groep assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen