Your code here Synobsis Nederland B.V. Assessment Oefenen?|Bereid je Optimaal Voor!
Heb je gesolliciteerd? Dan staat jou een spannende periode te wachten. Niet alleen word je namelijk beoordeeld op basis van jouw CV en sollicitatiebrief, ook volgen er nog gesprekken en andere testen om aan te kunnen tonen dat je de juiste kandidaat bent voor de functie. Een van de assessments die je hiervoor tegen kunt komen is het Synobsis Nederland B.V. assessment. Met dit assessment wordt gekeken of je kunt werken met de digitalisering van procesvoeringen, zodat je bij het bedrijf aan de slag kunt gaan. 

Inhoudsopgave


Synobis

Het Synobsis Nederland B.V. assessment brengt expertises samen

Het Synobsis Nederland B.V. assessment staat voor de klanten. Alles moet immers geheel naar wens zijn, zodat de klant digitaal de procesvoering uit kan gaan voeren. De medewerkers moeten daarom te allen tijde kunnen adviseren en op een later moment ook bouwen aan een oplossing. De implementatie wordt ook door werknemers gedaan. Je zult daarom veel vakkennis moeten hebben en dit ook tot uiting moeten laten komen tijdens jouw werkzaamheden. Om er zeker van te zijn dat je hier voldoende kennis voor in huis hebt, wordt het assessment afgenomen tijdens jouw sollicitatie. 


Meerdere onderdelen vormen het assessment

Het Synobsis Nederland B.V. assessment zorgt ervoor dat iedereen op de juiste plaats binnen het team komt. De expertises worden op deze manier goed samengevoegd en iedereen kan elkaar aanvullen en tot de beste oplossingen komen. Je zult daarom ook moeten bewijzen dat je binnen het team past en dat je de juiste vaardigheden in huis hebt om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Je krijgt daarom met verschillende onderdelen te maken tijdens jouw sollicitatie als je tot de beste kandidaten behoort na de gesprekken. Vanaf dat moment zijn er alleen nog maar testen. 


Weet waar je staat met behulp van de testen

Een van de onderdelen van het Synobsis Nederland B.V. assessment is een vragenlijst over jouw persoonlijkheid. De antwoorden die jij geeft, worden door psychologen vergeleken om een profiel te schetsen. Zo komen jouw motivatie en ambities, doelen voor de toekomst en manier van werken aan bod. Daarna ga je over naar de andere testen, waar jouw vaardigheden en competenties worden getest en jouw sterke en zwakke punten worden onderzocht. Als alles op papier staat, weet je niet alleen meer over jezelf, maar ook waar je aan zou kunnen werken in de toekomst. Het kan daarom niet alleen voor jouw werkgever een goed beeld opleveren, maar ook voor jezelf. 


Bewijs jezelf in het rollenspel

Voor sommige functies is er ook een rollenspel opgenomen in het Synobsis Nederland B.V. assessment. Dit rollenspel is een praktijksimulatie, waarbij je jouw vaardigheden en competenties in de strijd moet gooien om tot een oplossing te komen. Je moet hiervoor ook sterk in je schoenen staan. Jouw tegenspeler is namelijk een ervaren acteur die het jou niet eenvoudig zal maken. Als jij dit rollenspel doorstaat, is de kans groot dat je een positieve beoordeling krijgt voor dit onderdeel. Dit kan jou ten goede komen voor het uiteindelijke oordeel of je bent aangenomen. 


Altijd een oplossing

Als je op basis van het Synobsis Nederland B.V. assessment tot de beste kandidaat behoort, volgt er een gesprek met de toekomstige leidinggevende. Als ook dit gesprek goed verloopt, krijg je een aanbod. Mocht de functie niet bij je horen, dan kan er samen gekeken worden naar een andere openstaande vacature. Zo kun je wellicht toch nog aan de slag gaan binnen het bedrijf en uiteindelijk met behulp van cursussen en trainingen doorgroeimogelijkheden voor jezelf creëren. Jouw ontwikkelpunten staan immers op papier, waardoor je weet waar je aan kunt gaan werken. 

Artikelen in Synobsis Nederland B.V. assessment?

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen