Your code here Stork Assessment Oefenen?|Ga Voorbereid je Assessment In!
Het Stork assessment is onderdeel van een groter geheel. Wij zijn in 1865 opgericht in Nederland. Na een aantal fusies en opsplitsingen zijn wij in de huidige tijd een dochteronderneming van Fluor. Wij hebben 18000 werknemers verspreid over onze vestigingen in meer dan 100 landen.

 

Inhoudsopgave


Stork

Het Stork assessment onderhoud bedrijfsinstallaties

Onze doelstelling is het onderhouden van bedrijfsinstallaties van onze klanten. Onze klanten zijn actief in de olie-, gas-, chemie- en energiebranche. Onderhouden van de machines is één van onze activiteiten, een effectieve inzet van machines met betere resultaten tot gevolg vormt een tweede activiteit.

 

Zoals onze klanten niet zonder de machines en installaties kunnen, kunnen wij niet zonder ons personeel. Wij willen onze medewerkers dan ook zo effectief mogelijk laten functioneren. Klantgerichtheid, veiligheid en goed samen kunnen werken vormen daarbij belangrijke uitgangspunten. Om er zeker van te zijn dat wij de juiste keuze maken tijdens het sollicitatieproces maken wij gebruik van een assessment.

 


Hoe functioneer jij effectief?

Bij ons begint jouw avontuur online, door het reageren op een vacature met een motivatie en jouw curriculum vitae. Wij nodigen de kandidaten die het beste aansluiten bij ons uitgeschreven profiel uit voor een kennismakingsgesprek. Gaat dit gesprek voor beide partijen naar wens, dan nodigen wij jou uit voor een assessment.

 

Het assessment laat ons, aan de hand van een uitgebreide vragenlijst, meer zien over jouw persoonlijkheid, jouw voorkeur in werksituaties en jouw ambities. Vervolgens komen er nog meer vragen, aangevuld met een aantal testen. Dit onderdeel van het assessment laat ons meer zien over jouw vaardigheden en competenties. We krijgen ook inzicht in jouw sterke en minder sterke punten. Afhankelijk van de functie waarop jij gesolliciteerd hebt, vragen wij jou ook jouw werkwijze te laten zien, bijvoorbeeld in een rollenspel.

 


Functioneren wij samen effectief?

In de uitslag van het assessment kunnen wij lezen welke kandidaten binnen ons bedrijf passen en welke kandidaat de beste voor de vacature is. Met de beste kandidaat gaat de toekomstige manager in gesprek. Gaat dit gesprek goed, dan doen wij jou een aanbod. Gaat een andere kandidaat er met de functie vandoor, dan kunnen wij samen bekijken welke vacature op dit moment eventueel door jou ingevuld kan worden. Is er een geschikte vacature, dan word je alsnog voorgesteld aan de manager en, bij wederzijds goedkeuren, krijg je alsnog een aanbod. Is er op dit moment geen geschikte vacature, dan kunnen wij jouw gegevens in onze database bewaren voor toekomstige vacatures.

 

De uitslag van het assessment hanteren wij als beginpunt van de ontwikkelingsweg die jij gaat bewandelen. Zijn jouw ambities haalbaar of moeten we ze bijstellen? We kunnen in de uitslag natuurlijk bij uitstek zien welke punten jij moet verbeteren om de volgende stap in jouw carrière te bereiken.

 


Functioneer jij ergens anders effectief?

Gaan wij geen arbeidsrelatie met elkaar aan, dan vernietigen wij jouw dossier. Je kunt nu zelf de uitslag van het assessment hanteren als beginpunt van jouw ontwikkelingsweg. Wil je op kortere termijn een andere baan, dan kan je met behulp van de uitslag gemakkelijk vinden binnen welk functieprofiel jij ergens anders effectief functioneren kan.

Artikelen in Stork assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen