Your code hereStibbe assessment Oefenen?|Vergroot je Kans op Succes!
Het Stibbe assessment gaat voor lokaal en internationaal. In 1911 zijn wij opgericht in Nederland. Dankzij een aantal fusies en uitbreidingen hebben wij kantoren in Amsterdam, Brussel, Luxemburg, Dubai, Londen en New York. Vanuit deze vestigingen doen onze 300 juristen hun werk.

 

Inhoudsopgave


Stibbe

Het Stibbe assessment gaat voor teamwork

Wij vertegenwoordigen onze relaties zowel voor hun lokale als hun internationale zaken. Door de combinatie van een uitstekende vakkennis en een goede knowhow over het vakgebied waarin onze relatie opereert, kunnen wij onze relaties van goed advies voorzien. Lukt dat niet omdat wij de vakkennis of de bevoegdheid niet in huis hebben, dan hebben wij daarvoor goede samenwerkingsafspraken met concullega’s.

 

Wij vragen van onze medewerkers dan ook een actuele vakkennis van de hoogste kwaliteit. Het samenwerken in multidisciplinaire teams is voor ons de bewezen beste werkwijze. Wij stimuleren onze medewerkers dan ook continu zichzelf op vaktechnisch en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Wij beginnen met een goede inventarisatie van de mogelijkheden door gebruik te maken van een assessment tijdens de sollicitatieprocedure.

 


Ga jij voor teamwork?

Als je bij ons wilt werken, vul je het online sollicitatieformulier in en voeg je de gegeven documenten, waaronder jouw motivatie en curriculum vitae, bij. Op basis hiervan selecteren wij de kandidaten die wij uit gaan nodigen voor de volgende fase van het sollicitatieproces: het assessment.

 

Ons assessment heeft als voornaamste doel jouw capaciteiten en competenties te ontdekken. Natuurlijk willen we ook graag een indruk krijgen of jij binnen ons bedrijf past en wat jouw doorgroeimogelijkheden zijn. Dit komen we allemaal te weten aan de hand van testen bij ons op kantoor. Je kunt testen verwachten op het gebied van analytisch denken aan de hand van teksten, cijfermatige en rekenkundige vaardigheden.

 


Gaan wij samenwerken?

Als het assessment een beeld geeft dat wij jou kunnen gebruiken, dan nodigen wij jou uit voor een eerste gesprek. Gaat dit gesprek voor beide partijen naar genoegen, dan nodigen wij jou uit voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek ontmoet je de partner waar je voor gaat werken. Als dit gesprek ook voor beide partijen naar genoegen is, dan doen wij jou een aanbod. Het assessment dient als uitgangspunt om te bepalen waar jij in cursussen mee aan de slag gaat. Zo kunnen wij ook voor toekomstige promotiekansen een goede inschatting maken van jouw mogelijkheden.

 

Sluit iemand anders beter aan bij het functieprofiel dat we zoeken, maar zijn we wel enthousiast over jou, dan kunnen we samen verder kijken naar mogelijke andere functies voor jou bij ons. Is er een functie open, dan kan de partner waar jij dan voor gaat werken met jou in gesprek gaan en kan alsnog een aanbod volgen.

 


Gaan we niet samenwerken?

Als op een bepaald moment blijkt dat wij niet samen een arbeidsrelatie aangaan, vernietigen wij vanuit privacyoverwegingen alle over jou verzamelde gegevens. Op basis van het assessment heb jij een uitstekend beeld van waar jij op dit moment staat. Ga je aan de slag met jouw vaardigheden om jezelf beter in de arbeidsmarkt te zetten of ga je aan de slag met jouw curriculum vitae. Je kunt deze met de gegevens uit het assessment actualiseren en meenemen in jouw zoektocht naar de functie die precies bij jouw profiel past.

Artikelen in Stibbe assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen