Your code here Sogeti Assessment Oefenen?|Bereid je optimaal voor!
Het Sogeti assessment verandert nog wel eens van naam. Wij zijn opgericht in Frankrijk in 1967 met als doel ondernemers op het gebied van IT te ondersteunen. Gedurende de periode 1976 tot 2002 zijn wij werkzaam geweest onder de naam Capgemini, waarna wij weer onder onze naam terug zijn gekomen. 

 

Inhoudsopgave


Sogeti

Sogeti assessment maakt Sogetisten

Wij werken met 23000 medewerkers in 19 landen aan IT-oplossingen voor onze klanten. IT helpt de wereld door de samenleving beter te maken. Wereldvraagstukken, als ongelijke kansen en de bedreigingen voor het milieu kunnen door IT beperkt worden. De individuele bedrijven kunnen beter inspelen op de kansen van de markt door met ons samen te werken en een goede IT-oplossing in de processen te implementeren.

 

Elke individuele Sogetist voelt de verantwoordelijkheid voor het afleveren van dé oplossing voor het vraagstuk waar hij of zij mee bezig is. Wij bieden onze medewerkers alle ondersteuning zich op vaktechnisch of persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Alleen al daarom maken wij gebruik van een assessment tijdens de sollicitatieprocedure.

 


Zou jij een Sogetist kunnen zijn?

Je solliciteert online op één van onze vacatures door jouw motivatie met curriculum vitae met het sollicitatieformulier in te dienen. Wij bekijken de door jou aangeleverde gegevens. Kom je bij ons als starter binnen, dan vragen wij jou om, voordat we met elkaar in gesprek gaan, een assessment te doen. Solliciteer je als ervaren medewerker en lijk je geschikt voor de functie, dan nodigen wij jou uit voor een gesprek met een manager. Willen we allebei verder, dan vragen wij jou deel te nemen aan een assessment.

 

Het assessment dat jij bij ons gaat doen, is volledig online. Je kunt het op een door jouw gekozen plaats en tijd doen, zolang je maar de beschikking hebt over een computer met internet. Voor de starters en de ervaren medewerkers wordt dezelfde test gebruikt, omdat we willen weten waar jij staat op het moment van solliciteren. Je beantwoordt allerlei vragen waaruit jouw persoonlijkheidsprofiel gefilterd kan worden. Vervolgens doe je een capaciteitentest waaruit blijkt welk niveau wij van jou kunnen verwachten op dit moment en welke ontwikkelingen we daar nog in kunnen verwachten. 

 


Word je een Sogetist?

De starter wordt na het assessment uitgenodigd voor een ‘Young professional-dag’. Tijdens deze dag krijg je allerlei informatie en een persoonlijk gesprek met een manager. Gaat dit gesprek goed, dan kan je beginnen bij ons. De ervaren medewerker wordt na het assessment uitgenodigd voor een gesprek met de manager om de uitslag en de arbeidsvoorwaarden te bespreken. 

 

Voor de rest van jouw loopbaan dient de uitslag van het assessment als uitstekend uitgangspunt voor ontwikkelingsvraagstukken. Het Career Framework zal dit dan ook meenemen in het samen met jou bepalen van de voortgang van jouw carrière. Voor ons is het natuurlijk ook van belang dat de vakkennis binnen ons bedrijf meebeweegt met de vraag van onze klanten.

 


Word je geen sogetist?

Gaan we om wat voor reden dan ook niet verder met elkaar, dan vernietigen wij de gegevens die wij over jou verzameld hebben. Jij kunt op basis van de uitslag van het assessment goed nagaan welk ontwikkelingspad jij het beste zou kunnen volgen en hoe jij de beste kansen voor jezelf op de arbeidsmarkt kunt creëren.

Artikelen in Sogeti assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen