Your code here Smit Boskalis Assessment Oefenen?|Vergroot je Kans op Succes!
Het Smit Boskalis assessment baggert raak. Wij zijn in 1910 in Nederland opgericht. Onze kernactiviteiten waren toen baggeren. Inmiddels vallen naast het baggeren ook activiteiten als aanleg en onderhoud van havens en het droogleggen van land en dienstverlenging voor de zeevaart onder onze bezigheden. 

 

Inhoudsopgave


Smit Boskalis

Het Smit Boskalis assessment legt land in de hele wereld droog

Wij hebben bijna 11.000 medewerkers in 90 landen wereldwijd, waaronder zo’n 1200 medewerkers in Nederland. Voor ieder project opnieuw werken wij in teamverband samen met onze opdrachtgevers om de klus met groot succes te kunnen klaren. Duurzaamheid is daarbij een steeds terugkerende voorwaarde voor uitvoering.

 

Onze medewerkers werken in multidisciplinaire teams om iedere klus te klaren. Hierbij zitten letterlijk én figuurlijk geen grenzen aan: ook internationale samenwerking komt vaker voor. Wij investeren op onze beurt in onze medewerkers door het aanbieden van wereldwijde carrièremogelijkheden, maar ook door ze te stimuleren zich op vaktechnisch en op persoonlijk gebied verder te ontwikkelen. Hier beginnen wij al mee tijdens de sollicitatieprocedure doordat daarin standaard een assessment is opgenomen.

 


Werk jij zonder grenzen?

Jij brengt jezelf onder onze aandacht voor een motivatie en curriculum vitae via het sollicitatieformulier bij een vacature op onze site achter te laten. Onze recruiters bekijken de reacties en maken een eerste selectie. Met deze kandidaten gaan ze een kennismakingsgesprek aan. Hierna volgt een tweede selectie en met deze kandidaten gaan ze een gesprek aan waarin de wederzijdse eisen en verwachtingen besproken worden. Aan de beste kandidaten van dit gesprek wordt gevraagd deel te nemen aan een assessment.

 

Het assessment is erop gericht te inventariseren of jij geschikt bent om bij ons te komen werken en of de functie waarop jij gesolliciteerd hebt dan ook de juiste plaats voor jou is. We vragen je van allerlei vragen die resulteren in een indruk van jouw persoonlijkheid, persoonlijke voorkeur van werken en carrièrewensen. Vervolgens gaan we de diepte in met vragen en testen. We krijgen hierdoor een indruk van jouw verbale en rekenkundige vaardigheden. Ook kan het zijn dat jij in gesprek gaat met een psycholoog. Voor sommige functies is meer actie van jou vereist: je gaat dan deelnemen aan praktijksimulaties of rollenspellen.

 


Werken wij grenzeloos samen?

Op basis van het assessment kunnen wij de beste kandidaat voor de functie selecteren en voorstellen aan de manager van de afdeling. Als dit gesprek ook goed gaat, dan doen wij jou een aanbod. Krijg jij de baan niet, dan kunnen we samen kijken naar andere geschikte vacatures. Blijk jij daarvoor de juiste kandidaat, dan stellen we je voor aan die manager en kan bij wederzijds goedvinden alsnog een aanbod gedaan worden. In jouw personeelsdossier zal het assessment altijd een actueel item blijven. Bij ieder voorgenomen ontwikkelingsvraagstuk zullen wij jouw mogelijkheden en kansen staven aan het assessment.

 


Gaan wij over onze grenzen heen bij elkaar?

Gaan wij niet samen verder, dan vernietigen wij alle over jou verzamelde gegevens. Met behulp van het assessment kan jij jouw curriculum vitae een gedegen update geven. Je kunt jouw ontwikkelpunten aan gaan pakken en zo jouw grenzen op de arbeidsmarkt verleggen.

Artikelen in Smit Boskalis assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen