Your code here Siemens Assessment Oefenen?|Ga Voorbereid het Assessment in!
Het Siemens assessment is ook in Nederland. Wij zijn in 1847 opgericht in Duitsland, waar nog steeds onze hoofdkantoor gevestigd is. Sinds 1897 zijn we ook actief in Nederland. Met meer dan 200 vestigingen over de hele wereld waarin dik 372000 medewerkers actief zijn, zijn wij wie we nu zijn.

 

Inhoudsopgave


Siemens

Het Siemens assessment maakt het leven makkelijker

Wij zijn continu op zoek naar betere en makkelijker oplossingen voor van alles. Het betreffen kleine dagelijkse dingen of grote industriële of maatschappelijke vraagstukken. Wij maken dan ook producten en bedenken de oplossingen voor zowel particulier als voor zakelijk gebruik. Wij doet dat met elektronische, digitale en automatiseringshulpmiddelen.

 

Zonder onze medewerkers zijn we nergens. Wij geven ze onbeperkte carrièremogelijkheden daarvoor terug en stimuleren dan ook groei, zowel op persoonlijk als op professioneel gebied. Om op voorhand goed in te schatten wat we van onze medewerkers bij indiensttreding en daarna kunnen verwachten, maken wij tijdens de sollicitatieprocedure gebruik van een assessment.

 


Hoe maak jij het makkelijker

Je solliciteert bij ons online door jouw motivatie en curriculum vitae bij een leuke vacature achter te laten. Onze recruiters vergelijken en analyseren alle binnengekomen reacties op mogelijke geschiktheid binnen ons bedrijf en voor de vacature. De topkandidaten worden uitgenodigd op kantoor. Geeft dit kennismakingsgesprek ons beiden een goed gevoel, dan komt er een tweede, verdiepend gesprek. Zijn we beiden nog steeds tevreden, dan vragen wij jou deel te nemen aan een assessment.

 

Het assessment heeft als doel jouw geschiktheid als persoon binnen ons bedrijf en binnen de functie te toetsen. Met een vragenlijst krijgen we een goed beeld van jouw persoonlijkheid, ideale werkomgeving en carrièrewensen. Met een andere vragenlijst en testen komen we achter jouw capaciteiten en competenties en of jij een mogelijkheid tot verder ontwikkelen van jezelf op vakgebied hebt. Ook komen hieruit jouw sterke en verbeterpunten naar voren. Soms is een aanvullend gesprek met een psycholoog nodig om de indruk compleet te maken. Voor een aantal functies wordt jou gevraagd mee te doen in rollenspellen. We hebben dan meer zicht op hoe jij jouw vaardigheden uitvoert.

 


Maken wij het samen makkelijker?

Na het assessment hebben duidelijk voor ogen welke kandidaat het beste geschikt is voor de functie. Deze kandidaat gaat in gesprek met de toekomstige manager en willen beiden daarna door, dan kan de arbeidsovereenkomst getekend worden. Ben jij deze kandidaat niet, dan kunnen we samen verder kijken naar een andere geschikte vacature. Is er een geschikte vacature, dan ga je in gesprek met de toekomstige manager en kan je alsnog tekenen. Mocht er op dit moment niets voor jou bij zitten, dan kunnen wij jouw gegevens bewaren voor toekomstige vacatures.

 

Het assessment blijft jouw hele loopbaan bij ons leidend. Er is namelijk duidelijk aangegeven welke weg je in moet slaan om het maximale van wat je kunt, op zakelijk en persoonlijk vlak, te bereiken. Wat ons betreft zijn jouw mogelijkheden bij ons oneindig, zowel qua afstand als qua functieniveau.

 


Maken we het apart makkelijker?

Toch niet samen verder, dan vernietigen wij jouw dossier. De uitslag van het assessment geeft jou de makkelijke weg aan: het geeft aan welke functie uitstekend bij jouw profiel past, het geeft aan welke punten jij in jouw curriculum vitae op kunt nemen en het geeft aan hoe jij jezelf kunt ontwikkelen.

Artikelen in Siemens assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen