Your code hereSchiphol Assessment Oefenen?|Begin Vandaag Nog Met Oefenen!
Werken bij Schiphol geeft veel mogelijkheden. Er zijn verschillende afdelingen binnen het bedrijf, waar iedere dag weer nieuwe mensen voor gezocht worden. Het is daarom ook altijd goed om jouw CV en motivatiebrief in te sturen en jouw kansen op tafel te gooien. Als jij tussen de besten behoort, word je uitgenodigd voor een gesprek. Als dit gesprek goed verloopt en het bedrijf wil nog steeds met je verder, krijg je een uitnodiging voor het Schiphol assessment. Voordat je hieraan begint, moet je jezelf goed voorbereid hebben. Dat begint al met onderstaande informatie. 

Inhoudsopgave


Schiphol

Het Schiphol assessment helpt passagiers

Het Schiphol assessment brengt mensen samen op de werkvloer. De diverse vliegvelden in het land moeten ook zorgen voor veel kennis en goede medewerkers. Zo moet er niet alleen achter de schermen alles goed geregeld zijn, maar ook de hulp van passagiers op het vliegveld en alles in de lucht. Alles moet positief blijven voor de passagiers, terwijl anderen zich weer richten op het milieu. Je kunt daarom veel kanten op binnen het bedrijf en er zijn continu doorgroeimogelijkheden. Als jouw vaardigheden dit toelaten. Dit moet duidelijk worden aan de hand van het assessment, welke ingezet wordt na de eerste screening. 


Gekeken naar het heden en de toekomst

Het Schiphol assessment bestaat uit verschillende onderdelen. Zo wordt er met psychologen gekeken naar jouw persoonlijkheid aan de hand van een vragenlijst. Jouw eigenschappen, voorkeuren op de werkvloer en ambities worden ondervraagd. Aan de hand van de antwoorden die jij hebt gegeven, kan er een profiel geschetst worden van jou als persoon. Daarna volgen er nog een aantal testen voor jouw vaardigheden en competenties. Jouw sterke en minder sterke punten moeten op papier komen te staan, zodat er niet alleen naar het heden, maar ook naar de toekomst gekeken wordt. Zo heb je altijd ontwikkelingsmogelijkheden. 


In de praktijk toon je jouw vaardigheden

Een onderdeel dat niet voor alle functies vereist is, is een rollenspel. Het Schiphol assessment kan aan de hand van deze praktijksimulatie aantonen of je jouw vaardigheden in de praktijk in kunt zetten om een situatie op te lossen. Zo moet je bijvoorbeeld met passagiers in gesprek gaan of de samenwerkingsverbanden met andere vliegvelden verstevigen aan de hand van oplossingen. De manier hoe jij handelt in een bepaalde situatie wordt uiteindelijk beoordeeld. Zo wordt er goed gekeken naar alle punten en kan een psycholoog een extra analyse toepassen om te zien of je geschikt bent voor de functie. 


Meerdere aanbiedingen mogelijk

De uitslag van het Schiphol assessment is van belang voor de uiteindelijke beslissing. Daarom worden de resultaten altijd intern besproken voordat er contact met jou opgenomen wordt. Als jij als een van de beste kandidaat uit de bus komt, krijg je een gesprek met de toekomstige manager. Ook hier moet je jezelf nog een keer bewijzen, omdat er meerdere kandidaten uitgenodigd worden. Behoor je tot de beste? Dan krijg je een aanbod en kun je aan de slag. Als je niet bij de functie past, maar wel binnen het bedrijf, kun je ook een aanbod krijgen voor een andere functie. Zo heb je alsnog een baan te pakken bij Schiphol en kun je jezelf gaan ontwikkelen. 

Artikelen in Schiphol assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen