Your code here s Heeren Loo Assessment Oefenen?|Begin Vandaag Nog Met Oefenen!
Het ’s Heeren Loo assessment wordt te allen tijde ingezet om sollicitanten van elkaar te scheiden en op deze manier de geschikte kandidaat voor de functie te kunnen vinden. Het is immers belangrijk dat jouw vaardigheden en competenties in kaart worden gebracht, zodat gekeken kan worden of jij de beste dienstverlener bent voor de cliënten van het bedrijf. Als je dankzij jouw sollicitatiebrief en CV bent uitgenodigd voor het assessment is het belangrijk dat je jezelf hier goed op voorbereidt. Hiervoor kun je alle informatie doorlezen en beginnen met het maken van de oefeningen.

 

Inhoudsopgave

Kom op de juiste plaats terecht met het ’s Heeren Loo assessment 

Bij ’s Heeren Loo assessment wordt gekeken of jij mensen met een beperking kunt helpen om het maximale uit het leven kunt halen. Hiervoor moet je de wensen bekijken van zowel de cliënt als de familieleden en deze begeleiden in het behalen van de doelen. Het is daarom van belang dat je op de juiste plaats binnen de organisatie terecht komt en in een team kunt werken. Hiervoor zijn verschillende persoonlijkheidskenmerken van belang. Hiervan zijn een aantal aangeboren kenmerken, maar anderen kun je jezelf aanleren tijdens jouw loopbaan. Aan de hand van een psychologische test wordt daarom gekeken welke kenmerken je al bezit. Deze test, die afgegeven wordt vanuit HRorganizer, telt daarom ook zwaar mee in de sollicitatieprocedure.


Haal jouw voordeel uit de persoonlijke vragenlijsten

Er komen veel persoonlijke vragen aan bod. Deze moeten volledig naar waarheid ingevuld worden, zodat er een goed beeld ontstaat. Er zijn geen goede of foute antwoorden te geven en daarom is het ook niet nodig om hierover te liegen. Daarna wordt tijdens het ’s Heeren Loo assessment ook gekeken op welke plek jij het beste in je vel zit en waar je het beste kunt functioneren. Ook dit wordt gedaan aan de hand van vragenlijsten. Deze kun je digitaal invullen op een plek waar jij zelf het beste kunt werken en op welke tijd dit het beste uitkomt. Aan het einde ontstaat er een beter beeld van jou als persoon, waar jij ook je voordeel uit kunt halen.


Ook het rollenspel kan ingezet worden

Daarna ga je door naar het rollenspel. Deze moet op locatie uitgevoerd worden, waarbij jij in de rol kruipt van de functie waarvoor jij gesolliciteerd hebt. Jouw tegenspeler speelt een cliënt en zal het jou niet eenvoudig maken. Je kunt dus een hoop weerstand verwachten, waar jij op voorbereid moet zijn. Dit kun je doen door zoveel mogelijk te oefenen voordat je het assessment gaat doen. Zorg ook hierbij ervoor dat je een tegenspeler hebt die jou tegengas durft te geven. Mocht je voor een functie op kantoor gesolliciteerd hebben, dan hoef je het rollenspel niet uit te voeren. Vaak zijn dan jouw persoonlijkheidstesten het belangrijkste.


Jouw sterke en zwakke punten bepalen jouw ontwikkeling

Het grote voordeel van het ’s Heeren Loo assessment is dat niet alleen jouw toekomstige werkgever een beter beeld van jou heeft, maar dat ook jij aan de hand van de uitslag kunt kijken waar jij jezelf nog op kunt ontwikkelen. Zo kan er ook gekeken worden welk toekomstperspectief je binnen het bedrijf kunt hebben en welke cursussen jou kunnen helpen om jouw doel te bereiken. Jouw sterke en zwakke punten zijn hierbij belangrijk en je kunt deze ook inzetten tijdens de rest van jouw carrière. Zelfs als je niet aangenomen wordt op basis van de resultaten heb je er dus altijd profijt van om het assessment af te leggen.


Je hebt direct de resultaten in handen

Nerveus zijn voor het ’s Heeren Loo assessment is daarom ook helemaal niet nodig. Het assessment is eerder bedoeld om jou op de juiste weg te helpen en om de beste functie bij jouw persoonlijkheid te vinden. Daarnaast is het van belang dat je zo snel mogelijk weet dat je binnen een bepaalde organisatie past, zodat je niet te lang blijft vasthouden aan een functie waar je jezelf niet op je plek zult voelen. Daarom krijg je altijd zo snel mogelijk te horen wat de resultaten zijn van het assessment en kun je aan jouw verdere toekomst gaan werken.

og meer oefenen
Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in ’s Heeren Loo assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen