Your code here Royal Dutch Shell Assessment Oefenen?|Bereid je Optimaal Voor!
Het ontstaan van het Royal Dutch Shell assessment. Sinds 2005 staan wij bekend onder de naam Royal Dutch Shell. Door een fusie en een aantal overnames zijn wij, sinds onze oprichting in 1890, uitgegroeid tot één van de grootste oliemaatschappijen van de wereld. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.

 

Inhoudsopgave


Royal Dutch Shell

Het Royal Dutch Shell assessment geeft je energie

In Nederland zijn wij vooral actief op het gebied van gas en olie. Onze activiteiten betreffen het hele productieproces, vanaf het ontdekken van nieuwe bronnen tot het uitleveren aan onze eindklant.  We hebben verschillende locaties in Nederland, waaronder onze raffinaderij in Pernis die de grootste raffinaderij in Europa is.

 

Doordat wij een grote onderneming zijn en wereldwijd werken, hebben wij veel carrièremogelijkheden te bieden aan onze medewerkers. Daarnaast hebben wij veel oog voor de individuele werknemer, door ontwikkelingen op zowel zakelijk vlak als in het privéleven te stimuleren. Een goed begin is het halve werk, daarom maken wij gebruik van een assessment tijdens de sollicitatieprocedure.

 


Geef jij energie?

Je solliciteert bij ons online door je te registreren en vervolgens op een vacature te reageren door een motivatie met curriculum vitae. Er volgt een telefonisch kennismakingsgesprek met de beste kandidaten. Bevalt het gesprek van beide kanten, dan vragen wij jou mee te werken aan een assessment.

 

Het assessment vindt of op locatie of via een virtueel gesprek plaats. Het doel is te ontdekken hoe jij bent, wat jouw waarden en normen zijn en of jij binnen onze organisatie past. Vervolgens toetsen wij graag jouw kennis op basis van een vakinhoudelijke gedachtewisseling of een door jou te geven presentatie. De doelstelling is om erachter te komen of jij geschikt bent voor de functie. Deze oefening geeft ons ook inzicht in jouw sterke en minder sterke punten en ontwikkelingsmogelijkheden. Afhankelijk van de functie waarop jij gesolliciteerd hebt, kan jou ook gevraagd worden aan een praktijksimulatie mee te werken. Tijdens het assessment kan jij ook vragen stellen.


Geven wij samen energie?

Na afloop van het assessment bespreken wij intern de resultaten. De beste kandidaat kan bij ons beginnen. Gaat de functie naar een andere kandidaat, dan bewaren wij al jouw gegevens gedurende een periode van drie jaren in onze database. Bij een nieuwe vrijkomende vacature kan je benaderd worden voor sollicitatie. 

 

Zoals gezegd stimuleren wij ontwikkeling, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Het assessment geeft duidelijk inzicht in de punten waar jij aan werken kunt. Wil je verder groeien, dan hebben we ook een goed beeld van welke richting we samen aan kunnen denken en wat er eventueel voor aanvullende kennisvergaring nog nodig is.

 


Steek jij ergens anders energie in?

Ben jij niet de gekozen kandidaat en wil je niet dat wij jouw gegevens in onze database bewaren, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij hebt een goed uitgangspunt voor nieuwe sollicitaties en jouw curriculum vitae aanpassen. Op basis van het assessment heb jij goed inzicht gekregen in de functies die geschikt zijn voor jou. Zo kan jij je energie steken in het vinden van een goede baan.

Artikelen in Royal Dutch Shell assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen