Your code hereRijksoverheid Assessment Oefenen?|Begin Vandaag nog met Oefenen!
Het Rijksoverheid assessment is er voor iedereen. Wij bestaan voor en door alle burgers van Nederland, waar ook ter wereld. Wij bestaan uit alle ministeries en de daaronder vallende uitvoeringsorganen. Plaatselijke overheden vallen niet onder ons, wij gaan over de landelijke politiek.

 

Inhoudsopgave


Rijksoverheid

Het Rijksoverheid assessment is politiek correct

Wij bepalen beleid, maken wetten en zien toe op de naleving van de wetten. Daarnaast voeren wij de plannen van de regering uit. Ook lichten wij de burgers voor over alles wat wij doen en van plan zijn en over het Koninklijk Huis. Wij doen dit via alle mogelijke communicatiebronnen.

 

Als grootste werkgever van Nederland, hebben wij oog voor de individuele werknemer. Dit moet ook wel, want ook deze individuele werknemer is eigenlijk onze werkgever. Ieder ministerie neemt zijn eigen medewerkers aan. Om iedereen op de goede plaats te krijgen, maken wij gebruik van een assessment tijdens de sollicitatieprocedure.

 


Hoe werk jij voor de burger?

Alles begint met jouw online sollicitatie. Je laat je motivatiebrief met curriculum vitae achter bij een vacature die jou aanspreekt. Wij selecteren de kandidaten die ons het meeste aanspreken en maken een afspraak met ze. Een eerste kennismakingsgesprek volgt en als we elkaar mogen, volgt snel een tweede gesprek. Behoor je na deze gesprekken tot de meest geschikte kandidaten, dan vragen wij jou om deel te nemen aan een assessment.

 

Het voornaamste doel van het assessment is om te bekijken of jij als persoon binnen onze teams past en of jij geschikt bent voor de functie waarop jij gesolliciteerd hebt. Het assessment start met allerlei vragen om een goede weergave van jouw persoonlijkheid te krijgen. Ook willen we een indruk van jouw innerlijke drive, waarden en normen en carrièrewensen. Vervolgens krijg je meer vragen en een aantal testen. Hieruit kunnen wij analyseren wat jouw vaardigheden en competenties zijn en of jij goed in teamverband kunt werken. Daarnaast krijgen we een beeld van de punten waarin jij uitblinkt en de punten die jij kunt verbeteren en of jouw carrièrewensen realiseerbaar zijn. Voor sommige functies is het nodig om te zien hoe jij jouw vaardigheden en competenties in de praktijk brengt. Je neemt dan deel aan praktijksimulaties, zoals een rollenspel.

 


Werken we samen voor de burger?

Geeft de uitslag van het assessment aan dat jij de meest geschikte kandidaat bent, dan doen wij jou een aanbod. De uitslag is niet alleen daarvoor van belang. Ook met het oog op jouw carrière bij ons en de eventuele cursussen of andere ontwikkelingsmogelijkheden die jij wilt gaan doen, geeft de uitslag ons belangrijke informatie. Het zal dan ook altijd in jouw dossier blijven.

 


Werken we niet samen voor de burger?

Kom je niet bij ons in dienst, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij hebt aan het verslag een fundament waarop jij verder kunt bouwen. Je kunt jouw curriculum vitae aanpassen aan het verslag en je hebt inzicht in welke functieprofielen exact bij jouw profiel aansluiten. Het verslag kan je gebruiken om op een andere manier te werken voor de burger.

Artikelen in Rijksoverheid assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen