Your code hereRadio Nederland Wereldomroep assessment oefenen?|Bereid je Voor!
Verbeter de wereld met Radio Nederland Wereldomroep assessment

Radio Nederland Wereldomroep assessment gaat al heel wat jaren mee in de omroepwereld. Sinds 1942 brengt deze omroep al het nieuws dat jij moet hebben om overal van op de hoogte te gaan. Sinds 2012 is het RNW Media, welke strijdt voor internationale verandering door digitale media. Hierdoor worden ook meer en nieuwe eisen gesteld aan de werknemers die aangenomen worden. Je kunt hier dus niet zomaar aan de slag, maar moet een heel proces doorlopen. Altijd mogelijkheden om je te ontwikkelen 

Radio Nederland Wereldomroep assessment verzamelt gedurende de dag veel informatie over jongeren in probleemgebieden. Deze gebieden vormen namelijk een bedreiging voor de mensenrechten, waardoor alle informatie geanalyseerd moet worden en de jongeren probleemoplossend aan het werk te kunnen zetten. De omroep is daarom in veel verschillende regio’s aan de slag, waarbij ook veel medewerkers ingezet worden. Daarom wordt niet alleen ontwikkeling op professioneel gebied aangemoedigd, maar ook privé. Om de juiste mensen aan te kunnen nemen, wordt er gebruik gemaakt van een assessment waarin jij jouw vaardigheden aantoont. 

 

Jouw sollicitatie bestaat uit meer dan alleen een gesprek 

Aan de hand van jouw motivatiebrief en CV wordt gekeken of je geschikt bent om te werken bij Radio Nederland Wereldomroep assessment. Dit gebeurt door een recruiter, die ook jouw eerste uitnodiging voor een gesprek inplant. De recruiter kent alle ins en outs van het bedrijf, waardoor op basis van jou als persoon en het gesprek ingeschat kan worden of je door kunt gaan naar het assessment. Vanaf hier zal het over veel verschillende onderwerpen gaan, zoals jouw persoonlijkheid, motivatie, waarden en normen en ambities. Al deze zaken zijn namelijk belangrijk om in te schatten of je bij het bedrijf past en of je betrouwbaar genoeg bent. Daarnaast zal verder worden ingegaan op jouw kennis en vaardigheden. Jouw competenties en toekomstplannen worden hier ook in meegenomen. 

 

In het rollenspel toon jij wat je in huis hebt 

Op basis van de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt, kan het zijn dat er nog een extra onderdeel aan het Radio Nederland Wereldomroep assessment wordt toegevoegd. Dit is om te zien of je jouw vaardigheden ook in de praktijk in kunt zetten. Je krijgt te maken met een rollenspel. Deze praktijksimulatie kan verschillende onderwerpen hebben, waardoor het goed kan zijn om hiermee geoefend te hebben voordat je eraan begint. Je moet immers zo goed mogelijk kunnen presteren en een goede indruk achter kunnen laten. Op basis van de vragenlijsten en het rollenspel wordt gekeken of je geschikt bent voor de functie. 

 

Meerdere uitslagen mogelijk bij de omroep 

Radio Nederland Wereldomroep assessment bespreekt de resultaten intern. De beste kandidaat wordt uiteindelijk geselecteerd en ontvangt een uitnodiging voor het gesprek met de manager. Na dit gesprek krijg je een aanbod. Het kan ook zijn dat je niet geschikt bent voor de functie waarnaar je gesolliciteerd hebt, maar wel voor een andere functie binnen het bedrijf. Ook hier kun je een aanbod van ontvangen. Als jij met een van deze akkoord gaat, kun je aan de slag bij de omroep. Mocht er op dit moment geen geschikte functie zijn, maar ziet het bedrijf wel toekomst met je, dan kunnen jouw gegevens bewaard worden voor in de toekomst. Zo kun je er altijd profijt van hebben om het assessment te hebben gemaakt en kan er gericht gekeken worden hoe je uiteindelijk door kunt groeien naar een hogere functie. 

Artikelen in Radio Nederland Wereldomroep assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen