Your code here Q8 Assessment Oefenen?|Oefen Online Assessment en Capaciteitentests!
Werken in de brandstoffen. Zowel een uitdagende als een verantwoordelijke functie. Alleen de beste sollicitanten worden daarom uitgenodigd voor de gesprekken. Als jouw CV en sollicitatiebrief de aandacht trekken, dan ontvang je de uitnodiging voor het gesprek en kun je laten zien wat je in huis hebt. Dit wordt extra uitgebreid met het Q8 assessment, welke moet uitwijzen of je de juiste vaardigheden en competenties in huis hebt om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Het is daarom verstandig om je op de juiste manier voor te bereiden en te weten wat jou te wachten staat. 

InhoudsopgaveHet Q8 assessment scheidt het kaf van het koren

Het Q8 assessment is internationaal. Daarom worden er altijd mogelijkheden ontwikkeld om een minder milieubelastende brandstof te kunnen produceren. Hiervoor zijn altijd de beste werknemers bezig, zodat alles in goede banen gelegd wordt. Wanneer jij uitgenodigd wordt voor het assessment, behoor je in feite bij een van de besten. Maar ook dan moet je jezelf nog kunnen bewijzen om daadwerkelijk aangenomen te worden. Daarom worden er verschillende onderdelen getoetst, zodat er een compleet beeld ontstaat van jou als persoon en de kwaliteiten die je bezit. 


Jouw persoonlijke voorkeuren van belang

Een van de onderdelen van het Q8 assessment draait om jouw persoonlijkheid. Je moet immers niet alleen goed kunnen functioneren op basis van vaardigheden, maar ook goed samen kunnen werken aan de hand van jouw eigenschappen en karakter. Het bedrijf moet jou daarom leren kennen. Het is daarom van belang dat je de vragen naar waarheid invult en jezelf blootgeeft op basis van jouw voorkeuren, ambities en motivatie en het werken in teamverband. Alleen wanneer alles naar waarheid is ingevuld kan er een goede analyse opgesteld worden en ben je verzekerd van de beste beoordeling. 


Toekomstdromen met realistische doelen

Daarna ga je door naar een aantal andere testen. Deze testen van het Q8 assessment gaan verder in op jouw vaardigheden en competenties. De toekomstdromen worden hier ook bij betrokken en je moet duidelijk voor je hebben hoe je deze doelen wilt realiseren. Alleen wanneer je een realistisch beeld hebt van jouw toekomst, kun je worden toegelaten tot de functie. Je moet immers de juiste vaardigheden bezitten. Voor sommige functies moet je deze vaardigheden ook nog laten zien in de praktijk. Aan de hand van een rollenspel of een case laat jij zien hoe je situaties oplost en welke vaardigheden je hiervoor in de strijd gooit. 


Jouw resultaten worden bewaard

Alleen bij een positieve uitslag van het Q8 assessment kun je in gesprek gaan met jouw toekomstige manager. In dit gesprek moet je jezelf nog een laatste keer bewijzen, voordat jou een aanbod gedaan kan worden. Als je akkoord gaat met dit aanbod kun je aan de slag en worden de resultaten bewaard voor in de toekomst. Zo kun je jezelf aan de hand van cursussen verder blijven ontwikkelen en de weg naar promotie bewandelen. Jezelf ontwikkelen helpt jou op de goede weg en maakt het mogelijk om verder te komen in jouw loopbaan. 

Artikelen in Q8 assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen