Your code herePwC Assessment Oefenen?|Bereid je Optimaal Voor!
PwC assessment zorgt voor ieders geld 

PwC assessment is ontstaan na een fusie tussen Price Waterhouse en Coopers & Lybrand, waardoor er nieuwe mogelijkheden voor het bedrijf zijn ontstaan. Het bedrijf, dat officieel sinds 1998 actief is, zit verspreid over de hele wereld, waardoor er veel verschillende loonstroken binnenkomen op een dag. Hiervoor zijn altijd nieuwe medewerkers nodig om alles in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat iedereen het geld ontvangt. 

PwC

Altijd jouw kennis up-to-date 

Dit geeft ook vertrouwen aan de mensen die via PwC assessment het geld ontvangen. De verschillende disciplines binnen het bedrijf kunnen hierbij voor het totaalplaatje zorgen. Iedere klant verdient immers een goede service, waar niet veel tussenpersonen aan te pas hoeven te komen. Zo kan accountancy, belastingadvies en advies bij veranderingen van het bedrijf in een keer geregeld worden. Hiervoor is altijd de meest actuele informatie vereist. Het is daarom ook van belang dat iedere medewerker op de hoogte is van alles wat er op de markt speelt en dat de vakkennis hier ook steeds op aangepast moet worden. Het bedrijf is daarom altijd op zoek naar nieuwe mensen die hun kennis up-to-date willen houden. 

 

De recruiter bepaalt op basis van jouw sollicitatie 

Als jij deze persoon bent, kun je solliciteren naar een van de functies die PwC assessment te bieden heeft. Dit doe je door middel van een sollicitatiebrief en jouw CV. Hieruit moet ook blijken dat je bereid bent om trainingen met beide handen aan te pakken. Ook moet je bereid zijn om een assessment af te leggen, zodat het bedrijf kan zien wie er in huis gehaald wordt en het niet op basis van een kennismakingsgesprek tot een aanbod komt. Een recruiter bepaalt op basis van jouw inzending of er een eventuele toekomst is. Daarna begin je aan het assessment. Houd er rekening mee dat er verschillende functies zijn, waardoor je ook met verschillende assessments te maken kunt krijgen. 

 

Een online assessment voor jouw vaardigheden 

Zo kun je voor sommige functies een online assessment afleggen. Hierbij worden verschillende testen geraadpleegd die jouw persoonlijkheid in kaart kunnen brengen. Ook jouw motivatie, samenwerking en ambities moeten in kaart gebracht worden. Dit vormt een eerste beoordeling, waardoor er een goed beeld van jou als persoon ontstaat. Je moet echter ook verschillende vaardigheden en competenties bezitten om in aanmerking te komen voor de functie. Daarom is er een capaciteitentest, waarbij jouw rekenkundige en taalkundige vaardigheden centraal staan. Je moet hierbij ook teksten kunnen interpreteren, want hier krijg je ook mee te maken tijdens jouw werkzaamheden bij PwC assessment. 

 

Praktijksituaties voor extra opheldering 

Voor andere functies moet je een assessment op locatie afleggen. Hierbij komen bovenstaande onderwerpen ook aan bod, maar moet er ook gekeken worden hoe je in de praktijk handelt. Hiervoor worden verschillende praktijksimulaties ingezet. Je moet tijdens deze situaties aan kunnen tonen dat je de juiste vaardigheden en competenties bezit om een probleem op te lossen. Aan de hand hiervan kan gekeken worden of je niet alleen de vaardigheden onder de knie hebt, maar ook binnen de organisatie past met de manier van handelen. Hieruit ontstaat een complete analyse, die in een assessmentrapport verder uitgewerkt wordt en intern bij PwC assessment besproken wordt. 

 

Nog een laatste stap 

Op basis van dit rapport wordt de beslissing gemaakt. De recruiter zal deze resultaten ook nog met jou bespreken, zodat je meer inzicht hebt en jouw zelfkennis uit kunt breiden. Ook hoor je hier gelijk of je nog kans maakt op de functie. Als dit het geval is, krijg je een gesprek met jouw toekomstige manager. Dit is het laatste onderdeel van de sollicitatieprocedure. Mocht ook dit gesprek goed gaan, krijg je direct een aanbod. Als het gesprek uiteindelijk niet goed gaat, dan houdt het hier voor jou op. Je hebt dan wel nieuwe kennis opgedaan en kunt verder met het vormen van jouw carrière. 

Artikelen in PwC assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen