Your code here PSA Peugot Citroen Assessment Oefenen?|Begin vandaag met oefenen!
Innovatieve ideeën bij PSA Peugeot Citroen assessment

PSA Peugeot Citroen assessment is ontstaan vanuit een fusie tussei PSA en Citroën in 1966, waarna het bedrijf in 1976 verder ging onder de huidige naam. Daarna volgden nog een aantal overnames, waardoor er met veel verschillende merken gewerkt ging worden. Er verandert hierbij voortdurend van alles in de maatschappij, waardoor het bedrijf steeds creatiever en innovatiever moet gaan worden met betrekking tot de producten. Daarom worden er ook veel eisen gesteld aan nieuwe medewerker. 

PSA Peugot Citroen

Iedere medewerker op de juiste plek 

Bij PSA Peugeot Citroen assessment is het van belang dat er tegemoetgekomen wordt in de behoeften van iedere klant. Niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen moet iedereen in de verschillende automerken kunnen rijden. Daarnaast hebben alle medewerkers binnen het bedrijf ook hun eigen behoeften. Dit kan gestimuleerd worden aan de hand van cursussen en trainingen, die speciaal op deze behoeften ingedeeld zijn. Op deze manier kunnen de werkzaamheden iedere dag aangescherpt worden. Tijdens het sollicitatieproces wordt daarom gekeken of een sollicitant op de juiste plek te werk kan gaan, waardoor deze zal blijven groeien. 

 

Gesprekken en een assessment vormen de basis 

Voordat je in aanmerking kunt komen voor een functie bij PSA Peugeot Citroen assessment moet je jouw motivatie en CV achterlaten. Dit gebeurt op basis van de openstaande vacature, waarna de gegevens door worden gestuurd naar een recruiter. Deze bekijkt al jouw gegevens en nodigt jou dan uit voor een gesprek. Aan de hand van dit gesprek wordt de toekomst bepaald. Is de uitkomst goed, dan krijg je een uitnodiging voor het assessment, waarbij het draait om zowel jouw persoonlijkheid als vaardigheden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van verschillende vragenlijsten, die samen tot een geheel worden gemaakt en in een rapport worden opgeschreven. 

 

Gooi jouw vaardigheden in de strijd

Je kunt bij de vragenlijsten van het PSA Peugeot Citroen assessment rekenen op vragen over jouw persoonlijkheid. Hierbij zijn geen goede en foute antwoorden te geven. Het is eerder om te zien of jouw persoonlijkheid binnen het team zou kunnen passen. Ook jouw motivatie en manier van werken worden hierbij gevraagd. Daarna ga je aan de slag met vragen die jouw vaardigheden toetsen. Deze vaardigheden worden opgesteld aan de hand van de functie die jij wilt gaan vervullen. Aan de hand van de vragen kunnen jouw sterke en zwakke punten in kaart gebracht worden, zodat je ook precies weet waar je nog aan kunt gaan werken gedurende jouw carrière. In sommige gevallen wordt dit extra uitgewerkt in de vorm van een rollenspel of een praktisch probleem, zodat gekeken kan worden of jij jouw vaardigheden ook in de praktijk in weet te zetten. 

 

Met jouw zwakke punten kun je verder

Aan het einde van het PSA Peugeot Citroen assessment worden alle resultaten voorgelegd aan jouw toekomstig leidinggevende. Deze bekijkt alles en nodigt jou eventueel uit voor een gesprek. Ook hier moet je jezelf nog een keer bewijzen. Pas wanneer dit gesprek van beide kanten positief is, kan er een aanbod worden gedaan. Daarna kun je zo snel mogelijk aan de slag bij jouw nieuwe functie. Jouw resultaten zullen bewaard blijven voor het geval dat je jezelf wilt ontwikkelen en een nieuwe functie wilt binnen het bedrijf. Zo kun je jouw zwakke punten te allen tijde verbeteren en blijven groeien. 

Artikelen in PSA Peugot Citroen assessment

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen